U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap heeft vacature Raad van Commissarissen-lid kennisgebied Supporterszaken en Communicatie


De Graafschap heeft vacature Raad van Commissarissen-lid kennisgebied Supporterszaken en Communicatie

Negen jaar geleden is het kennisdomein Supporterszaken en Communicatie toegevoegd aan de verschillende portefeuilles binnen de Raad van Commissarissen van Betaald Voetbal De Graafschap B.V. De Graafschap is nu op zoek naar een opvolger voor dit domein.

De aangestelde commissaris hield binnen het beleidsplan niet alleen toezicht op een verbeterde en transparantere communicatie, maar was ook als adviseur betrokken bij het herstellen van de band tussen club en achterban. Daar is veel tijd en zweet ingestopt en nu is het aan een opvolger om die band waar mogelijk verder te verstevigen. ‘Deze club is van de Achterhoek’, is daarbij de leidraad.

De betreffende commissaris is destijds bindend voorgedragen door de Anhangers-raod. Ook nu is er een voordracht vanuit de Anhangersraod, maar deze is niet direct bindend en daarom wil De Graafschap, vanuit transparantie en openheid, ook nog deze vacature openbaar zetten, zodat iedereen de kans heeft om zich aan te melden.

In de functie van commissaris supporterszaken en communicatie controleer en adviseer je het dagelijks bestuur van Betaald Voetbal De Graafschap B.V. De functie is volledig onbezoldigd. Binding met De Graafschap en binding met, kennis van en goede contacten binnen de achterban van onze club zijn vereisten voor deze rol, daarnaast is kennis van communicatie en marketing gewenst.

Klik hier voor nadere informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner