De Graafschap genomineerd voor twee prijzen


De Graafschap genomineerd voor twee prijzen

De Graafschap is genomineerd voor twee prijzen, namelijk voor de MBO-award en de DoeMEE-award. De club is blij met deze erkenning. De Graafschap wil als club - in het hart van de Achterhoek - bijdragen aan een vitale, gezonde en leefbare regio.

MBO-AWARD

De stichting Doetinchemse Uitdaging heeft De Graafschap genomineerd voor de MBO-award. De club heeft de nominatie te danken voor haar actieve rol in de maatschappij. Met deze jaarlijkse prijs worden bedrijven beloond die aantoonbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en zichtbaar betrokken zijn bij de regio Doetinchem. Een onafhankelijke jury zal tijdens de Meet & Match Markt op 5 november 2019 de winnaar bekendmaken.

DOEMEE-AWARD
Daarnaast is het G-team van De Graafschap genomineerd voor de DoeMEE-award. Dit is een prijs voor een persoon of organisatie die zich met een lokaal initiatief inzet voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen.

Verhaal gaat verder onder foto

Eerste-training-1.jpg


De Graafschap zet zich actief in voor jonge kinderen met een (verstandelijke) beperking. De Superboeren beschikken namelijk over een G-team dat uitkomt in de Bijzondere Eredivisie. Hiermee krijgen deze groep jonge kinderen de mogelijkheid om te sporten (op niveau), waarbij plezier centraal staat.


STEMRONDE
Wie naar huis gaat met de DoeMEE-award wordt niet door MEE bepaald. Een vakjury, bestaande uit afgevaardigden van verschillende organisaties, zal zich over de inzendingen buigen en bepalen wie de award ontvangt. Daarnaast zal er binnenkort een stemronde plaatsvinden waaraan iedereen mag deelnemen. Dit levert een publieksprijs op. De bekendmaking vindt plaats op 12 december 2019.
Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht