U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap gaat woensdag de strijd weer aan: NAC Breda-thuis


​De Graafschap gaat woensdag de strijd weer aan: NAC Breda-thuis

De Graafschap moet aanstaande woensdag aan de bak op de eigen Vijverberg om een overwinning uit het vuur te slepen tegen NAC Breda. De Brabanders - getraind door Maurice Steijn - staan momenteel op de vierde plek; De Graafschap is de nummer drie van de ranglijst. Het belooft dus een interessante ontmoeting te worden!

Verschil is klein

De Superboeren verloren afgelopen zaterdag voor het eerst in anderhalf jaar een (officiële) thuiswedstrijd: FC Volendam was met 2-5 te sterk. Na een sterke seizoensstart kende NAC Breda een matige oktobermaand, met daarin onder meer vier nederlagen. Vorige week werd MVV Maastricht met 1-4 verslagen. Het verschil tussen De Graafschap en NAC is één punt in het voordeel van de Doetinchemmers. Vorig seizoen vond het thuisduel met NAC geen doorgang, terwijl in Breda een 1-2 zege werd geboekt.

"Weer een belangrijke wedstrijd"

Trainer Mike Snoei blikte tijdens het persmoment op dinsdag terug én vooruit: "Voor het eerst sinds lange tijd verloren we zaterdag een thuiswedstrijd. Desalniettemin was het niet slecht, we hebben ook goede dingen gedaan. We zijn op voorsprong gekomen, kwamen in de tweede helft beter in de wedstrijd maar kregen een lullige goal tegen (de 2-4). Waar we de afgelopen wedstrijden in de slotfase scoorden, waren we tegen Volendam wat ongelukkig en gebeurde dat niet. Morgen tegen NAC Breda is het weer een belangrijke wedstrijd, tegen een ploeg die dezelfde ambitie heeft: promoveren. Het staat dicht bij elkaar elkaar bovenin, het resultaat is heilig."

De wedstrijd is woensdag te volgen via onze social media-kanalen en FOX Sports (kanaal 1)


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner