U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap gaat voor zege in laatste thuisduel van 2019


De Graafschap speelt vrijdag de laatste thuiswedstrijd van 2019, tegen Telstar. De mannen van trainer Mike Snoei willen het kalenderjaar afsluiten met niets minder dan drie punten. Het duel op De Vijverberg begint om 20:00 uur.

Telstar-verleden

De Graafschap tegen Telstar is niet alleen een speciale wedstrijd voor trainer Mike Snoei, die de afgelopen twee seizoenen werkzaam was in Velsen, maar ook voor spelers als Toine van Huizen, Jordy Tutuarima en Mohamed Hamdaoui. Het zijn één van de spelers met een verleden bij Telstar, dat momenteel de nummer tien in de Keuken Kampioen Divisie is. De ploeg uit Noord-Holland haalde 25 punten, tien minder dan De Graafschap. De vorige wedstrijd tegen Telstar eindigde in een 4-2 zege voor de Superboeren (zie video onderaan)

"Willen er iets moois van maken"

"We gaan natuurlijk voor de volle winst. Het is de laatste thuiswedstrijd van 2019, we willen er iets moois van maken. Iedereen wil graag en is er klaar voor. Daarbij hebben we wat goed te maken, na het weggeven van de 2-0 voorsprong tegen FC Den Bosch", vertelde onze trainer na de donderdagtraining. "Telstar heeft een degelijke ploeg en vormt een hechte organisatie. Ze kennen weinig problemen achterin, doordat ze met vijf verdedigers spelen en enorm compact staan. Vanuit daar willen ze er snel uitkomen richting de spitsen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner