De Graafschap gaat voor derde zege op rij tegen MVV Maastricht


De Graafschap gaat voor derde zege op rij tegen MVV Maastricht

De Graafschap kruist vrijdag de degens met de nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie; MVV Maastricht. De ploeg van trainer Mike Snoei is gebrand om de derde opeenvolgende zege te noteren, na eerdere overwinningen op Jong FC Utrecht (2-1) en Almere City FC (0-2).

Strijd om koppositie

De strijd om de koppositie ligt sinds maandag weer helemaal open. Na het verlies van SC Cambuur bij TOP Oss en de driepunter van Jong Ajax op FC Dordrecht kan De Graafschap met een zege op MVV uitstekende zaken doen. De Limburgers hebben 21 punten behaald, 22 minder dan de Superboeren.

"Prima serie doortrekken"

"We hebben het best aardig gedaan tegen Almere en een goed resultaat behaald daar. Maar we kunnen én moeten beter om echt te blijven concurreren met de andere ploegen bovenin de Keuken Kampioen Divisie", vertelde onze trainer. "Het staat dicht bij elkaar bovenin. MVV heeft een leuk team, dat in uitduels te weinig heeft gewonnen. Ik verwacht een strijdvaardige tegenstander, maar ik ga vooral uit van mijn eigen ploeg. We willen de prima serie doortrekken, daar gaan we ons best voor doen."

Koop via deze link je kaartje(s) voor De Graafschap - MVV Maastricht!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.