De Graafschap - FC Dordrecht vrijdag in het teken van Sem Vijverberg


De Graafschap - FC Dordrecht vrijdag in het teken van Sem Vijverberg

De Superboeren van trainer Mike Snoei spelen komende vrijdag in eigen huis (aftrap 20:00 uur) de competitiewedstrijd tegen FC Dordrecht. Het is een speciaal duel, aangezien de avond in het teken staat van de trieste dood van baby Sem Vijverberg.

Sem Vijverberg

Samen met de politie vraagt De Graafschap aandacht voor de dood van de baby, die 15 jaar geleden werd gevonden in een vijver in Doetinchem. Zo heeft Opsporing Verzocht de zaak dinsdag in hun uitzending behandeld en is de politie actief geweest met flyeren in en rondom Doetinchem. Op de Roodbergen-tribune hangen vrijdag een aantal doeken, ons stadion wordt eenmalig omgedoopt tot 'Stadion Sem Vijverberg' en de spelers en arbitrage dragen speciale shirts tijdens de opkomst. Ook is er een minuut stilte en wordt bij aanvang van de minuut stilte een ballon de lucht in gelaten.

Nummer negentien

De Graafschap tegen FC Dordrecht is een wedstrijd tussen de nummer twee en negentien van de ranglijst. De ploeg uit Zuid-Holland heeft 24 punten, vier meer dan hekkensluiter FC Den Bosch. Afgelopen maandag werd een 1-0 zege geboekt op Telstar. Vorig jaar november waren de Doetinchemmers te gast in het Riwal Hoogwerkers Stadion, waar het door doelpunten van Mohamed Hamdaoui en Ralf Seuntjens 0-2 werd.

"Verlies wegpoetsen"

Snoei blikte donderdag tegenover de aanwezige media vooruit op FC Dordrecht-thuis: "Ik heb nog steeds last van de wedstrijd tegen NAC Breda. Maar het is wel lekker dat we snel weer mogen voetballen, zodat we het verlies kunnen wegpoetsen. We mogen Dordrecht niet onderschatten. Ik vind dat ze een aantal goede spelers hebben."

De Graafschap - FC Dordrecht is vrijdag live te volgen via ESPN Watch (lees hier een handleiding hoe je dit kunt instellen). Ook via Twitter en Instagram doen wij verslag


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.