De Graafschap en Kanjers voor Kanjers gaan verbintenis aan


De Graafschap en Kanjers voor Kanjers gaan verbintenis aan

Vanaf seizoen 2019-'20 is Kanjers voor Kanjers Maatschappelijk Partner van De Graafschap. Andersom is De Graafschap ambassadeur van Kanjers voor Kanjers. Met de ondertekening van een overeenkomst verbinden beide partijen zich voor drie seizoenen aan elkaar. In de komende periode gaan beide partijen de samenwerking verder vormgeven.

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp: “Kanjers voor Kanjers zet zich al tien jaar in voor kwetsbare kinderen in de Achterhoek, onze regio. Een partnerschap past prima bij onze ambitie om onze sociaal-maatschappelijke verankering in de Achterhoek verder te verstevigen.”

John Theissen, secretaris Kanjers voor Kanjers: “Wij zijn heel blij met deze verbintenis en de support van De Graafschap. Een Achterhoeks voetbaltoernooi voor G-teams organiseren is onder andere iets wat we graag samen met de mooiste club van de Achterhoek willen gaan doen.”

Meer informatie over Kanjers voor Kanjers: www.kanjersvoorkanjers.nl

Op de foto voorzitter Peter Hulshorst en secretaris John Theissen van Kanjers voor Kanjers met Hans Martijn Ostendorp en projectcoördinator maatschappelijk Mariska Bais van De Graafschap.

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht