De Graafschap en Grolsch belonen Naoberschap


De Graafschap en Grolsch belonen Naoberschap

De Graafschap en Grolsch zijn niet alleen partners op De Vijverberg, ze dragen ook beide het oprechte Naoberschap uit dat de Achterhoek zo karakteriseert. Om Naoberschap in de Achterhoek verder te stimuleren, hebben De Graafschap en Grolsch afgesproken om iedere thuiswedstrijd twee Business Club kaarten (eerste verdieping) te vergeven aan Naobers in de regio.

Wil je iemand bedanken voor zijn of haar inzet? Of is er een andere reden waarom deze persoon het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Meld hem of haar dan nu aan! Geef hem of haar op door een mail te sturen naar odette.dhondt@degraafschap.nl. Vertel om wie het gaat en vermeld een duidelijke motivatie waarom hij/zij in aanmerking zou moeten komen. Vergeet daarbij de contactgegevens niet.

Voorwaarde is dat het gaat om iemand die zich op vrijwillige basis inzet voor één of meerdere Achterhoekers of voor de Achterhoek als regio; iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken of het om welke reden dan ook verdient. Per wedstrijd selecteren we een inzending. Verzoeken worden beoordeeld op de hierboven genoemde voorwaarden met een duidelijke motivatie. Na deze beoordeling zal er indien nodig een loting plaats vinden.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht