De Graafschap en Grolsch belonen Naoberschap


De Graafschap en Grolsch belonen Naoberschap

Om Naoberschap in de Achterhoek verder te stimuleren, hebben De Graafschap en Grolsch afgesproken om iedere thuiswedstrijd twee Business Club kaarten (eerste verdieping) te vergeven aan Naobers in de regio. Voorwaarde is dat het gaat om iemand die zich op vrijwillige basis inzet voor één of meerdere Achterhoekers of voor de Achterhoek als regio; iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken of het om welke reden dan ook verdient.

Wil je iemand bedanken voor zijn of haar inzet? Of is er een andere reden waarom deze persoon het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Meld hem of haar dan nu aan! Geef hem of haar op door een mail te sturen naar odette.dhondt@degraafschap.nl. Vertel om wie het gaat en vermeld een duidelijke motivatie waarom hij/zij in aanmerking zou moeten komen. Vergeet daarbij de contactgegevens niet.

Per wedstrijd selecteren we een inzending. Verzoeken worden beoordeeld op de hierboven genoemde voorwaarden met een duidelijke motivatie. Na deze beoordeling zal er indien nodig een loting plaats vinden.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht