De Graafschap contracteert Ralf Seuntjens voor twee seizoenen


De Graafschap contracteert Ralf Seuntjens voor twee seizoenen

De Graafschap heeft in Ralf Seuntjens een nieuwe aanvalsleider gecontracteerd. De 30-jarige spits maakt de overstap van VVV-Venlo naar De Vijverberg en tekent een contract voor twee seizoenen.

Seuntjens heeft een lange staat van dienst in het betaald voetbal. De aanvaller begon zijn profcarrière in 2008 bij RBC Roosendaal en stapte in de zomer van 2011 over naar FC Den Bosch. In het seizoen 2014/'15 stond de spits onder contract bij Telstar en sinds 2015 voetbalde hij bij VVV-Venlo.

"Ambities spreken mij aan"

“De supporters zijn hier altijd fanatiek en wedstrijden op De Vijverberg zijn heel sfeervol. Dat wil ik komend seizoen graag zelf meemaken”, zegt Seuntjens. “Daarbij spreken de ambities van de club om direct terug te keren naar de Eredivisie mij aan. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd in het blauw-wit te spelen.”

“Met de komst van Ralf hebben we een belangrijke speler binnengehaald”, is manager voetbalzaken Peter Hofstede verheugd. “Hij kent het klappen van de zweep en staat garant voor de nodige doelpunten. Met zo’n 320 wedstrijden aan ervaring en bijna honderd doelpunten overlegt Ralf uitstekende cijfers. We zijn blij dat hij de keuze voor onze club gemaakt heeft.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht