De Graafschap contracteert jeugdspeler Milan Hilderink (video)


De Graafschap contracteert jeugdspeler Milan Hilderink (video)

De Graafschap en Milan Hilderink zijn een contract voor drie seizoenen overeengekomen. De 16-jarige centrale verdediger is een exponent van de jeugdopleiding van De Graafschap en woonachtig in Steenderen.

“Milan maakt sinds het begin van de voorbereiding deel uit van de selectie van De Graafschap en maakt grote stappen. Een van de speerpunten van ons technisch beleid is dat wij eigen jeugdspelers een kans willen geven om de stap te maken naar de eerste selectie. Milan heeft op 16-jarige leeftijd laten zien dat hij veel potentie heeft. Leeftijd is dan ook niet doorslaggevend, kwaliteit wel. Het is erg positief dat steeds meer spelers uit onze opleiding aansluiten bij het eerste team. Wij denken dat Milan zich de komende jaren verder kan ontwikkelen en zijn content dat hij langer aan De Graafschap verbonden blijft.”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Voor mij komt een droom uit. Ik speel bijna mijn hele jeugd bij De Graafschap en werk iedere dag keihard om het beste uit mezelf te halen. Dat ik deze stap mag zetten is geweldig. De afgelopen weken heb ik erg veel geleerd bij de eerste selectie, dat smaakt naar meer. De komende jaren ga ik proberen een vaste waarde te worden”, legt Milan uit.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht