​De Graafschap contracteert jeugdspeler Ezra van der Heiden


​De Graafschap contracteert jeugdspeler Ezra van der Heiden

De Graafschap heeft Ezra van der Heiden voor tweeënhalf seizoenen vastgelegd. Het 16-jarige talent, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, tekent een contract tot 1 juli 2022.

Talentvolle speler

"Ezra is een talentvolle speler, die eerder dit seizoen zijn officieuze debuut in het eerste elftal maakte. We zijn tevreden dat we hem voor tweeënhalf jaar hebben vastgelegd", vertelt manager voetbalzaken Peter Hofstede. "De komende tijd werken we samen met Ezra aan een plan om hem verder te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat Ezra de nodige stappen gaat zetten."

"Contract is een droom"

"Het is een droom dat ik op 16-jarige leeftijd een contract bij De Graafschap mag ondertekenen", reageert Ezra. "De komende jaren ga ik hard werken om mezelf verder door te ontwikkelen. Ik wil mezelf laten zien, daar ga ik mijn best voor doen. Ik hoop zoveel mogelijk te leren en kan niet wachten om mijn debuut in het eerste elftal te maken."

Zesde talent vastgelegd

Na de doelmannen Nick van den Dam, Guus Vaags en spelers Milan Hilderink, Jonathan Vergara Berrio en Matthijs van Nispen is Ezra het zesde talent uit onze jeugdopleiding met een contract. "Ik ben supertrots dat wij na Milan weer een jong talent mogen vastleggen", zegt Hoofd Jeugdopleiding Jefta Bresser. "Voor alle spelers is het positief dat ze bij het eerste team aansluiten en zich daar verder kunnen ontwikkelen."

Foto onder: Ezra eerder dit seizoen in actie tegen het Regioteam Achterhoek

Oefenwedstrijd-tegen-Regioteam-Achterhoek-42.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht