U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap brengt zondag bezoek aan FC Eindhoven


De Graafschap brengt zondag bezoek aan FC Eindhoven
De Graafschap tegen FC Eindhoven in Wageningen

De Graafschap speelt komende zondag een uitwedstrijd bij FC Eindhoven. De manschappen van trainer Mike Snoei beginnen om 12:15 uur aan het uitduel in de Lichtstad, waar de vijfde uitoverwinning op rij genoteerd kan worden.

Oefenzege op Eindhoven

De afgelopen weken werden namelijk (uit)zeges geboekt op Helmond Sport, FC Twente (beker), TOP Oss en FC Dordrecht. In voorbereiding op dit seizoen stonden De Graafschap en FC Eindhoven al tegenover elkaar. Op het prachtige complex van de Wageningse Berg werd het 1-0 door een benutte penalty van Ralf Seuntjens. Na dertien wedstrijden is Eindhoven terug te vinden op de elfde plaats, terwijl de Superboeren de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie zijn.

"Volle buit pakken"

"We hebben FC Eindhoven serieus bekeken, ook de laatste wedstrijd tegen NAC Breda. Ze kwamen op voorsprong, waarna het op wat ongelukkige wijze 2-2 werd. In de eindfase werd de wedstrijd uit handen gegeven, met een 2-4 verlies tot gevolg. Maar het is een prima ploeg die we niet moeten onderschatten, in die positie zitten we ook niet", aldus Snoei. "Als wij echt mee willen doen, moeten we daar de volle buit pakken zondag. Om goed voorbereid te zijn, trainen we de hele week al op kunstgras zodat de ondergrond ons niet zal verrassen. Het doel is om nu weer een serie van overwinningen neer te zetten."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner