U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap bekert verder dankzij zege bij Rijnsburgse Boys; 1-3


De Graafschap bekert verder dankzij zege bij Rijnsburgse Boys; 1-3

De Graafschap heeft dinsdagavond de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker bereikt ten koste van Rijnsburgse Boys. De ploeg van Adrie Poldervaart zegevierde met 1-3 dankzij doelpunten van Gravenberch, Yadir en Neghli.

De wedstrijd gaf lange tijd het beeld dat je kon en mocht verwachten. De Graafschap had het balbezit en Rijnsburgse Boys liet zich ver terugzakken. Daardoor was het voor de Superboeren lastig om opening in de defensie van de thuisploeg te vinden. Na een kwartier kwam Danzell Gravenberch toch voor de eerste keer alleen op doelman Wesley Zonneveld af, maar zag zijn inzet gepareerd worden. Even later was het weer Gravenberch die alleen op Zonneveld afging, maar deze keer lagen de benen van de doelman in de weg. Drie keer is scheepsrecht en dat gold ook voor onze spits. Toen Önal hem in de 39ste minuut voor de derde keer wegstook bleef hij koel en schoof de 0-1 in de goal.

De Graafschap begon goed aan de tweede helft, maar zag al snel de thuisploeg de schroom van zich afgooien. Na iets meer dan een uur was het echter De Graafschap dat scoorde. Een hoekschop kwam voor de voeten van debutant Anis Yadir die rustig bleef, de bal controleerde en laag tegen de touwen schoot: 0-2. Vlak daarna toonde de thuisploeg haar kwaliteit via spits Dani van der Moot. De aanvaller schoot op fraaie wijze de aansluitingstreffer binnen.

De thuisploeg drong vervolgens aan en liet tot tweemaal toe de keeper meekomen bij een hoekschop. De tweede keer resulteerde dat erin dat Camiel Neghli op aangeven van Hamza Bouihrouchane de bal over de doellijn kon lopen en de bekerwinst binnen was: 1-3.


Rijnsburgse Boys-De Graafschap: 1-3

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Danzell Gravenberch (39.), 0-2 Anis Yadir (62.), 1-2 Dani van der Moot (69.), 1-3 Camiel Neghli (90+1.).

Arbiter: Vereijken

Opstelling Rijsburgse Boys: Zonneveld; Walraven, Overvliet, Van der Plas, Zandbergen; Gielisse, Spruijt, Klaver; Zeldenrust, Van der Moot, Asante.

Opstelling De Graafschap: Bakker; Schouten, Schenk, Fortes, Hillen; Schuurman, Valencia, Yadir; Önal, Gravenberch, Acheffay.

Gele kaart(en) Rijnsburgse Boys:

Gele kaart(en) De Graafschap:

Rode kaart(en) Rijnsburgse Boys:

Rode kaart(en) De Graafschap:

Bijzonderheid:



Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner