De Graafschap begint 2021 met belangrijke wedstrijd tegen Almere City FC


De Graafschap begint 2021 met belangrijke wedstrijd tegen Almere City FC

Het nieuwe jaar 2021 is net begonnen, maar aanstaande zaterdag (2 januari) begint de tweede seizoenshelft alweer. De Superboeren reizen af naar Almere, voor de belangrijke wedstrijd tegen Almere City FC. Het duel gaat om 21:00 uur van start. D'RAN!

Kraker in KKD

Het onderlinge treffen in Almere is een echte kraker in de Keuken Kampioen Divisie. De mannen van trainer Mike Snoei staan op de derde plek (met 35 punten), terwijl Almere vijf punten meer heeft en de tweede positie inneemt. De laatste ontmoeting tussen beide ploegen was op 17 januari 2020. Toen zegevierde De Graafschap met 0-2, door doelpunten van Javier Vet en Ralf Seuntjens.

"Wordt een interessante wedstrijd"

"De dag na Kerst hebben we de training hervat en ook op Nieuwjaarsdag trainen we", zei Snoei vrijdag. "Over Almere heb ik al vaker gezegd dat zij - samen met drie of vier andere ploegen - kanshebber zijn voor de bovenste plekken. Ze hebben een grote selectie en zijn enorm ambitieus. De spelersgroep heeft veel kwaliteit en voor iedere positie hebben ze twee of drie spelers. Het wordt een interessante wedstrijd. Als wij winnen, komen we op twee punten. Bovendien geeft dat een goed gevoel voor het verloop van de competitie. Als je uit een onderbreking komt, zou het lekker zijn om tegen een concurrent te starten met een overwinning."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.