Dani Visser namens De Graafschap landskampioen in de eDivisie

Dani Visser is met De Graafschap landskampioen geworden in de eDivisie. De eSporter van de Superboeren rekende in een bloedstollende finale af met Bryan Hessing van Heracles Almelo. Na een succesvolle eerste seizoenshelft, waarin Dani de titel op de PlayStation binnenhaalde, volgde woensdag een prachtige bekroning en won Dani de kampioensschaal.

De eTribune, de strijd om het landskampioenschap tussen PlayStation-winnaar Dani en de winnaar op de Xbox (Bryan Hessing), werd woensdag live uitgezonden op FOX Sports. In een spannende finale trok Dani aan het langste eind en werd na het binnenhalen van de titel een mooi feestje gevierd. Nadat Ajax-speler Dani Hagebeuk de afgelopen twee seizoenen de schaal in ontvangst mocht nemen, gaat de eDivisie-schaal dit seizoen dus naar Doetinchem!

Dani, namens iedereen van De Graafschap van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!