U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Contract manager voetbalzaken Peter Hofstede verlengd


De Graafschap heeft het contract met manager voetbalzaken Peter Hofstede met een jaar verlengd. De oud-spits van De Graafschap gaat hiermee zijn 5e seizoen in als verantwoordelijke man op voetbaltechnisch gebied.

"De RvC en de directie hebben met deze verlenging gekozen voor continuïteit en rust. Peter heeft de afgelopen jaren prima samengewerkt met de staf en het technisch beleidsplan geactualiseerd. Ook de interactie met onze nieuwe hoofd jeugdopleidingen, Jefta Bresser, verloopt goed. Peter en Jefta hebben samen een nieuw beleidsplan voor de jeugdafdeling geschreven en zijn nu druk doende met de inrichting van De Bezelhorst. Qua voetbal en resultaten zagen wij aan het einde van de eerste seizoenshelft al een enorme verbetering ten opzichte van de start van de competitie. Tijdens de winterstop heeft Peter, met een aantal gerichte versterkingen, de balans in het team nog meer vorm weten te geven en is de goede lijn doorgezet", aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

"Uiteraard zijn wij binnen de RvC niet doof en blind en hebben wij zo nu en dan de roep van buitenaf gehoord. Maar wij beoordelen op basis van wat wij zien op de werkvloer en op de adviezen die wij krijgen van diverse partijen, waaronder bijvoorbeeld het klankbord voetbalzaken en de huidige staf. Ik ben dan ook heel content dat wij voortborduren op de ingeslagen weg en met Peter kunnen gaan werken aan een team voor het nieuwe seizoen”, geeft voorzitter Martin Mos aan."

"De afgelopen periode heb ik goede inhoudelijke en ook kritische gesprekken gevoerd met onder andere de staf, directie, RvC en het klankbord voetbalzaken. In die gesprekken bleek dat we allemaal op een lijn liggen inzake de te varen koers, dat heeft ook geleid tot een geactualiseerd technisch beleidsplan. Ik ben blij dat er duidelijkheid is, en dat ik samen met onder andere Hoofd Jeugdopleiding Jefta Bresser door kan om onze jeugdopleiding dichter naar de club te brengen. Tevens kunnen wij nu verder om het scoutingapparaat, zoals wij dat voor ogen hebben, handen en voeten te geven. De grootste prioriteit ligt echter bij handhaving en de samenstelling van de selectie en staf voor aankomend seizoen", besluit Peter Hofstede.

Check video waarin Henk de Jong zijn mening geeft over het nieuwe contract van Peter Hofstede.



Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner