Boekpresentatie '65 jaar De Graafschap' een groot succes


Boekpresentatie '65 jaar De Graafschap' een groot succes

Woensdag 13 november werd in de supporterskantine het jubileumboek '65 jaar De Graafschap' van de auteurs Willy Hermans, Huub Kerkhoffs en Raymond Willemsen gepresenteerd.

Het boek telt 360 pagina’s met schitterende foto’s en verhalen uit de rijke historie van onze prachtige club. Maar natuurlijk ook een overzicht van de meest gedenkwaardige momenten en de vele hoogte- en dieptepunten tussen 1954 en 2019.

Onder grote belangstelling werd het jubileumboek gepresenteerd. Veel hoofdrolspelers uit het boek waren bijeen gekomen voor de presentatie. Onder leiding van Domien Esselink werd in de sfeer van een sportcafé door Guus Hiddink, Simon Kistemaker en Bennie Jolink gezellig nagepraat over het boek, De Graafschap van toen en nu.

Onder de aanwezigen in de supportershome bevonden zich naast de eregasten ook veel andere prominenten van De Graafschap. Zo wierpen bijvoorbeeld Dick Schoenmaker, Jan Vreman, Berry Powel, Rogier Meijer en Henk Overgoor een eerste blik in het boek. Het eerste exemplaar werd door Jolink uitgereikt aan De Graafschap-archivaris Jan Lamers. Na de overhandiging werd er een eerbetoon gebracht aan de overleden vormgever van het boek, Ab Meenink.

‘65 jaar De Graafschap’ is nu verkrijgbaar bij de (online) boekhandel en vanaf volgende week in veel regionale boekwinkels.

007.jpg

020.jpg

030_191114_111123.jpg

036.jpg

038.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht