U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Berry Powel wordt coördinator scouting bij De Graafschap (video)


Berry Powel wordt per 1 juli parttime coördinator scouting voor De Graafschap. De 38-jarige oud-speler maakte in Doetinchem furore tussen 2006 en 2008 en in het seizoen 2009-2010.

“Berry loopt al heel wat jaren mee in de voetballerij en heeft een groot netwerk in binnen- en buitenland. Hij weet ook wat er in Doetinchem wordt verwacht qua spelers. Berry gaat per datum indiensttreding het klankbord voetbalzaken verlaten. Freek Jansen en Joseph Wannet blijven daarin de mannen voor de nationale en internationale contacten. Het meer gebruik gaan maken van oud-spelers past prima in het nieuwe technische beleidsplan. Daarom gaat Berry ook proberen een team van andere oud-spelers om zich heen te formeren, die ons gaan voorzien van nuttige informatie op spelersgebied”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Geweldig om dit voor de club te mogen doen. Ik ben een liefhebber en zie veel wedstrijden. Door mijn seizoenen in Nederland, Engeland en Spanje heb ik aardig wat ingangen, die ga ik inzetten op zoek naar bruikbare spelers. Mijn eerste prioriteit is, om samen met Peter, te werken aan de selectie voor het seizoen 2019-2020”, legt Berry uit.

Berry Powel speelde bij onder andere FC Den Bosch, Millwall (ENG), De Graafschap, FC Groningen, ADO Den Haag, Gimnastic (SPA), Huracan Valencia (SPA), Elche (SPA), Heracles Almelo, Roda JC, Kozakken Boys en IJsselmeervogels. Op dit moment is hij actief bij DVS’33 in de derde divisie.



Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner