Bericht voor al onze seizoenkaarthouders


Bericht voor al onze seizoenkaarthouders

Beste Superboeren, het zijn gekke tijden - voor ons allemaal. Met z'n allen voeren we momenteel maar één strijd; dat is de gezondheid van alle mensen om ons heen. Samen gaan wij deze strijd aan. Schouder aan schouder en zij aan zij.

Na het allerbelangrijkste, onze gezondheid, zijn wij bezig om onze club door deze moeilijke fase heen te loodsen. Niet alleen in de strijd om sportieve rechtvaardigheid middels promotie naar de Eredivisie, maar ook zetten we alles op alles om onze prachtige club recht overeind te houden.

En daar hebben we álle hulp bij nodig. De kracht van de Superboeren is groter dan ooit, juist in deze tijd. Daarom willen we oproepen om onze club te steunen. Nu én in de toekomst. Zodat we, zodra het kan, in Stadion De Vijverberg weer samen kunnen genieten van een pot voetbal.

In afwachting van de uitspraak van de rechter (waarschijnlijk donderdag 14 mei) hebben we besloten om jullie niet deze week al te informeren over de start van de seizoenkaartenverkoop en eventuele tegemoetkoming van de gemiste wedstrijden dit seizoen*. We hopen in de loop van volgende week hier meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Voor nu; blijf gezond. Superboer bu-j veur altied!

#hartveurdeclub

*dit geldt voor (halve) SCC-houders en losse kaartkopers van de thuiswedstrijden tegen Helmond Sport en NEC Nijmegen


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht