U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


BAS Ballon Man of the Match Youssef El Jebli: "Je mag blij zijn met een punt"


Youssef El Jebli toonde zich na afloop van het duel met ADO Den Haag (1-1) zeer gelukkig met een punt. De Graafschap had volgens hem weinig aanspraak op een resultaat, maar hij ziet ook dat de ploeg zich heeft verbeterd. Voor de winterstop had De Graafschap met lege handen gestaan, stelde El Jebli.

"We hebben progressie geboekt"

Het was dat de Hagenaars het vizier niet op scherp hadden staan, anders was de achterstand in de rust al groter geweest. Dat De Graafschap alsnog een punt uit het vuur wist te slepen, is veelzeggend. Voor de winterstop hadden de Superboeren in zo'n duel geen resultaat geboekt, volgens El Jebli. "Dan hadden wij hier denk ik met 0-3 verloren. Je ziet dat we progressie hebben geboekt. Je had het idee dat we nog voor die goal gingen. Voor de winterstop had je dat niet. Dan zouden we de 0-2 tegen krijgen en dan was het klaar. We hebben goed verdedigd."

El Jebli wordt steeds belangrijker

De creatieve middenvelder ontpopt zich na de winterstop als één van de wapens van de ploeg van Henk de Jong. El Jebli was al vier keer trefzeker sinds de hervatting van de competitie. Tegen ADO Den Haag etaleerde hij opnieuw zijn goede trap. "Voor mijzelf is het lekker. Ik heb het team geholpen met een doelpunt. Uiteindelijk wil ook met een goed gevoel het veld af gaan, dat was niet het geval. Ik geef assists en ben belangrijk met goals, dat is wel lekker voor mij", aldus de matchwinner, die graag het publiek op De Vijverberg meer spektakel had geboden. "We hadden beter spel moeten laten zien hier, dat hebben we niet gedaan. Daarom mag je blij zijn met een punt."

BAS Ballon Man of the Match-klassement

El Jebli krijgt er als BAS Ballon Man of the Match negen punten bij en staat nu vaster aan kop. Nummer twee werd Azor Matusiwa (nu op plek drie) en Hidde Jurjus is de nieuwkomer in het klassement. De doelman ontving drie punten.

1. Youssef El Jebli 30 punten
2. Fabian Serrarens 18 punten
3. Azor Matusiwa 15 punten
4. Agil Etemadi* 9 punten
Furdjel Narsingh
Bart Straalman
Jordy Tutuarima
8. Myenty Abena* 6 punten
Delano Burgzorg
Stef Nijland
11. Hidde Jurjus 3 punten

Frank Olijve
Ted van de Pavert

*Spelen niet meer bij De Graafschap

{asset:34422:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner