U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


BAS Ballon Man of the Match Daryl van Mieghem: "We creëerden voldoende kansen"


Daryl van Mieghem werd tegen MVV Maastricht verkozen tot BAS Ballon Man of the Match. De vleugelspits was tegen de Maastrichtenaren goed voor doelpunt en een assist. De Graafschap won de wedstrijd met 3-2 en boekte zo de derde zege op rij.

BAS Ballon Man of the Match

Van Mieghem werd vrijdag door onze supporters verkozen tot BAS Ballon Man of the Match. De aanvaller speelde een sterke wedstrijd. Mede dankzij het sterke optreden van Van Mieghem zegevierde De Graafschap met 3-2. Stef Nijland en Leeroy Owusu werden respectievelijk tweede en derde.

Duel eerder beslissen

Van Mieghem had na afloop gemengde gevoelens. "Het is zonde dat we het zo moeilijk maken voor onszelf. We waren vanaf het begin de bovenliggende partij. We creëerden voldoende kansen en waren bezig de voorsprong uit te breiden, ondanks dat kwam MVV tweemaal onnodig terug in de wedstrijd. Ook ik had een grote kans om gewoon de wedstrijd op slot te gooien. Gelukkig gingen we alsnog met drie punten van het veld af", zei Van Mieghem in de catacomben van Stadion De Vijverberg.

Goede selectie

Door de winst blijft De Graafschap op promotiekoers. "We zullen de komende tijd zien wie aan- of afhaken. We hebben een goede selectie. Helaas vielen er paar jongens uit, maar gelukkig hebben we goede vervangers. Ze draaien moeiteloos mee om de doelstelling te bewerkstelligen."

{asset:39464:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner