U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Andrew Driver: "Je weet nooit wat er in het voetbal kan gebeuren"


Andrew Driver: "Je weet nooit wat er in het voetbal kan gebeuren"

Andrew Driver gaf tegen Achilles'29 de assist op de 3-2 van Anthony van den Hurk. Dat was helaas niet genoeg voor de overwinning. Ondanks dat De Graafschap volgende week een wonder nodig heeft, blijft Driver hoop houden. "Je weet nooit wat er in het voetbal kan gebeuren."

"We moeten blijven hopen"

"We waren bezig met een goede opmars. Vanavond krijgen we op het verkeerde moment de doelpunten tegen. Dat is frusterend", begon Driver zijn verhaal na afloop van de wedstrijd tegen Achilles'29. "We moeten het hoofd omhoog houden en hard blijven werken. Je weet nooit wat er in het voetbal kan gebeuren", doelde de linkspoot op het wonder dat De Graafschap nodig heeft tegen FC Oss. "We moeten blijven hopen. Wij geven niet op. We moeten ons nu weer herpakken." Driver baalde van de tegengoals. "Wanneer je drie doelpunten tegen krijgt in een thuiswedstrijd doe je iets niet goed. We hebben het de laatste weken goed gedaan. Ik denk niet dat het met spanning te maken had. Elke wedstrijd is anders. De fouten zijn gemaakt, we moeten vanaf nu weer naar volgende week kijken." 

Alles of niets in Oss

De Graafschap moet aanstaande vrijdag winnen van FC Oss en hopen dat FC Eindhoven en RKC Waalwijk steken laten vallen. Het wordt alles of niets, zoals de supporters op De Vijverberg tegen Achilles'29 al scandeerden. "Het is altijd alles of niets. Het is een seizoen met grote pieken en dalen. De supporters zijn het hele seizoen al. Wij als spelers proberen het zo goed mogelijk te doen. Onze fans waarderen die inzet. Hopelijk kunnen wij ze iets teruggeven door volgende week te winnen. Mocht dat niet gebeuren dan hebben we niet het hele seizoen goed gepresteerd. Maar hebben we er na de winterstop toch nog alles geprobeerd uit te halen." 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner