G-team

Klein.JPG

Vanaf het seizoen 2019/2020 beschikt De Graafschap over een G-team. Twaalf jonge voetbaltalentjes, met een beperking, vertegenwoordigen de Superboeren in de Bijzondere Eredivisie. De spelers worden behandeld als echte profs. De trainingen worden bijvoorbeeld gegeven op de Bezelhorst. En met de uitwedstrijden worden de spelers, staf en begeleiding vervoert met de officiële spelersbus van het 1e elftal.

Heb je een handicap en wil je, net als de spelers van ons Bijzondere Eredivisie Team, lekker gaan voetballen. Ga dan naar www.bijzondere-eredivisie.nl en kijk snel in de sportzoeker van Uniek Sporten en vind al het sportaanbod bij jou in de buurt! Wie weet doe jij volgend seizoen seizoen mee met de Bijzondere Eredivisie.

SelectieBijzondere Eredivisie


Steun het G-team op 26 april

UPDATE: I.v.m. maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is de competitiedag op 26 april geannuleerd.

Op zondag 26 april is Stadion De Vijverberg de locatie voor een prachtige voetbaldag. De allerlaatste speelronde in de Bijzondere Eredivisie wordt namelijk gespeeld in Doetinchem. De Graafschap G-team speelt dan 'thuis' tegen Ajax, SC Heerenveen en FC Emmen. De toegang is gratis en het publiek is van harte welkom op De Vijverberg. Het zou geweldig zijn als het stadion ook op deze dag goed gevuld is. Zet onze talenten van het G-team in de schijnwerpers en bezorg ze een onvergetelijke dag. Lees meer....


Maak kennis met Joris