U heeft momenteel geen verbinding.
Projecten & activiteiten

Bliefthuus

Het coronavirus en de noodzakelijke maatregelen ter bestrijding daarvan raken ons allemaal. We zien onze supporters en sponsoren graag weer gezond terug in een kolkende Vijverberg. Tot die tijd is het belangrijk dat eenieder zich houdt aan de maatregelen en adviezen van overheid en het RIVM. Natuurlijk vergeten we onze Superboeren thuis niet!

Hart onder de riem

Ken jij iemand die in deze tijd wel een hart onder de riem kan gebruiken? Een Achterhoeker die eenzaam of ziek is of keihard aan het werk om te zorgen? Die het verdient een bericht van De Graafschap te ontvangen? Laat het ons weten!

Meer informatie en opgeven: Hart onder de riem

E-sport | Achterhoeks bliefthuus-toernooi

Blief thuus! Dat vinden we belangrijk tijdens de komende periode. Willen we met z'n allen weer genieten van een mooie pot voetbal in een kolkend Stadion De Vijverberg, dan is het belangrijk dat we ons nu aan de maatregelen van het RIVM houden.


Vanaf vrijdag 10 april gaan we samen D'RAN! Niet op het veld, maar wel online. We houden namelijk het Achterhoekse bliefthuus-toernooi; gamen met én tegen jouw vrienden en andere supporters. Ook de eSporter van De Graafschap, Mike Boesveld, doet mee.

Meer informatie en aanmelden: Achterhoeks bliefthuus-toernooi


Schrijf je eigen De Graafschap-verhaal

Speciaal voor onze jonge Superboeren: schrijf je eigen De Graafschap-verhaal! Heb je altijd al eens in de schoenen willen staan van een speler, trainer of de baas van De Graafschap? Dan is dit jouw kans. De mooiste verhalen belonen we met een leuke prijs. De termijn van inzenden is verlopen.

Het winnende verhaal De Graafschap-verhaal


Het grote Superboeren D'ranboek

Voor onze jonge Superboeren hebben we het leukste doeboek van de Achterhoek gemaakt: het grote Superboeren D'ranboek. Voor al die Superboeren die thuis zijn. Na al het schoolwerk en het voetballen in de tuin heeft een Superboer vast nog wel energie over voor het doeboek.

Download het boek via: Superboeren D'ranboek#Bliefthuus

Volg net als onze spelers de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

#Samen
Initiatieven in de regio

In onze regio zijn tal van initiatieven ontwikkeld om bewoners en ondernemers te steunen in deze tijd.


Navigeer naar

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
29
okt.
20:00
uur
ADO Den Haag
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner