U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Tien Jaar Playing for Success


Tien Jaar Playing for Success

Stichting Playing for Success viert deze week haar tienjarig jubileum. Vanaf 2009 doen jongeren bij de stichting positieve leerervaringen op die niet enkel leiden tot betere schoolprestaties maar tevens zorgen voor een positieve stimulans in het zelfvertrouwen. Playing for Success gebruikt bijvoorbeeld de bijzondere sfeer en de uitdagende wereld van het topvoetbal om kinderen een duwtje in de rug te geven.

Playing for Success De Graafschap
De stichting heeft in totaal 16 leercentrums in Nederland. Ook in Doetinchem is er een leercentrum gevestigd. De kinderen komen allen van verschillende scholen uit de regio en kennen elkaar niet. Hierin zit o.a. de kracht van Playing for Success. Iedereen begint namelijk zonder de bekende “stempel”. In een eigen leslokaal, gevestigd in Stadion De Vijverberg werken de kinderen/jongeren, een periode van 10 weken, samen aan opdrachten.

Sandra Komdeur, docent bij Playing for Success De Graafschap: ‘’Al 10 jaar zetten wij kinderen in hun kracht. Wij laten ze ervaren dat ze mogen zijn wie ze zijn en geven een boost in hun zelfvertrouwen. Het lesprogramma bestaat uit verschillende activiteiten die een bijdrage hieraan leveren. Doordat het zelfvertrouwen en zelfbeeld groeit zal dit ook een positief effect hebben op het leren.’’

Verhaal gaat verder onder foto

PFS-3.jpg


Trots op de samenwerking
Mariska Bais, coördinator MVO is trots op de samenwerking. ‘’Playing for Success is een programma dat perfect aansluit bij de sociaal-maatschappelijke rol die De Graafschap speelt. De club is in de hele regio een bindmiddel voor de samenleving en draagt maatschappelijke projecten een warm hart toe. Met Playing for Success combineren we de aantrekkingskracht van club met de educatieve ontwikkeling voor het kind.’’

Collecte voorafgaand De Graafschap - Excelsior
Voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap – Excelsior wordt er gecollecteerd voor Playing for Success. De wedstrijd begint om 20.00 uur en de collectanten zullen voorafgaand aan het duel bij alle ingangen rondom Stadion De Vijverberg te vinden zijn.

PFS-1.jpg
Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner