Nieuws


De Graafschap en Kanjers voor Kanjers gaan verbintenis aan

De Graafschap en Kanjers voor Kanjers gaan verbintenis aan

Vanaf seizoen 2019-'20 is Kanjers voor Kanjers Maatschappelijk Partner van De Graafschap. Andersom is De Graafschap ambassadeur van Kanjers voor Kanjers. Met de ondertekening van een overeenkomst verbinden beide partijen zich voor drie seizoenen aan elkaar. In de komende periode gaan beide partijen de samenwerking verder vormgeven.

Lees verder


Samenwerking De Graafschap en WerkgeversServicepunt Achterhoek  "We leveren graag een bijdrage aan inclusieve samenleving"

Samenwerking De Graafschap en WerkgeversServicepunt Achterhoek "We leveren graag een bijdrage aan inclusieve samenleving"

Niemand mag buitenspel staan, iedereen verdient een kans om mee te doen. Die intentie op het gebied van arbeidsparticipatie staat voorop in de samenwerking tussen De Graafschap en WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA). "We leveren vanwege sociaal maatschappelijke motieven graag een bijdrage aan een inclusieve samenleving", vertelde Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van de voetbalclub. "Dat doen we met oprechte betrokkenheid, vanuit het hart."

Lees verder


Vacature: algemeen directeur De Graafschap voor één dag

Vacature: algemeen directeur De Graafschap voor één dag

Alles draait bij ons om voetbal. En dat doen we vanuit het mooiste stadion van Nederland: stadion De Vijverberg. Wij zijn op zoek naar een enthousiast(e) jongen of meisje tussen de 10 en 14 jaar. Hij of zij zal op 20 november de verantwoordelijkheid krijgen over De Graafschap en daarbij de Achterhoekse trots vertegenwoordigen.

Lees verder