U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Nieuw samenwerkingsverband De Graafschap en Bibliotheek West-Achterhoek


Nieuw samenwerkingsverband De Graafschap en Bibliotheek West-Achterhoek
Koningin Máxima, eerder dit jaar op bezoek bij de bibliotheek in Doetinchem, in gesprek met jeugdspeler Fabio Kluit

Betaald Voetbal De Graafschap gaat samenwerken met Bibliotheek West-Achterhoek. De bibliotheek wil lezen en (digi)tale vaardigheden leuker maken voor jongeren tussen de 8 en 14 jaar. De voetbalclub geeft met deze samenwerking verdere invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Deze verrassende combinatie slaat de handen ineen om taal en lezen onder de aandacht te brengen.

Feestelijke overhandiging

De samenwerking wordt op 18 oktober afgetrapt met een feestelijke overhandiging van een lidmaatschapskaartje van de bibliotheek aan Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap.

De Graafschap-middag in de bieb

Momenteel worden verschillende ideeën uitgewerkt om de samenwerking vorm te geven. Zeker is dat de bibliotheek op allerlei momenten blauw-wit zal kleuren. Tijdens een De Graafschap-middag kunnen jonge voetbalsupporters hun hart ophalen in de bibliotheek. Tafelvoetbal, e-wedstrijden van de FIFA, op de (truc)foto met het elftal en een pannaveldje zijn maar een paar voorbeelden van wat er te doen is. En natuurlijk staat er een tafel vol met grappige en spannende boeken klaar.

Wedstrijden

Ook worden wedstrijden gehouden voor de meest fanatieke lezers, mogen jonge leden van de bibliotheek hun vaardigheden misschien wel op de perstribune tonen en zullen er ook op het gebied van digitale vaardigheden (‘bouw je eigen website’) en games allerlei leuke dingen worden georganiseerd. Kortom: houd de site van bibliotheekwestachterhoek.nl en degraafschap.nl/maatschappelijk in de gaten.


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner