U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Mogen wij even jouw aandacht?


Mogen wij even jouw aandacht?

Sport is mooi, sport is belangrijk en sport levert veel op. Maar sport is zoveel meer dan alleen een training of een wedstrijd. Een drankje in de sportkantine, samen een wedstrijd kijken in het stadion of in de sporthal, juichen bij een doelpunt of samen een overwinning vieren: sport beleven we samen! Samen met alle organisaties in de regio zorgen we voor een mooi sportaanbod voor de inwoners.

Naast het aanbod dat gericht is op de breedtesport, beschikken we met De Graafschap en Stichting Topvolleybal Orion (Active Living Orion) ook over twee dynamische topsportorganisaties.

Momenteel doen wij onderzoek naar de (maatschappelijke) meerwaarde van deze twee topsportorganisaties en jouw mening telt. Wil jij onderstaande vragenlijst invullen? Het kost je ongeveer tien minuten van je tijd. Wil je ons nóg meer helpen? Deel dan deze vragenlijst, zodat wij zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. Wij verloten leuke prijzen onder de respondenten die de vragenlijst invullen en de delers van dit bericht.

De vragenlijst is hier te vinden


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner