U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Michael Ogubai in dienst als manager MVO


Michael Ogubai in dienst als manager MVO

Per 1 februari is Michael Ogubai bij De Graafschap in dienst getreden als manager MVO. Michael wordt verantwoordelijk voor het opzetten en het uitrollen van de maatschappelijke stichting 'De Graafschap Verbindt'. Hij gaat een rol spelen in het strategische programma en de fondsenwervende activiteiten voor een nog stabielere maatschappelijke verankering van De Graafschap in de Achterhoek.

"Onze sociaal-maatschappelijke tak timmert de laatste jaren flink aan de weg. Om dit allemaal te structureren in een nieuwe stichting en te financieren, hebben wij Michael in dienst genomen. Wij willen als club, naast het voetbal, een belangrijke rol spelen als regionale partner op maatschappelijk gebied en samen met onze stakeholders nog meer waarde uit ons netwerk halen". aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

"Ik kijk er naar uit om met mijn kennis en kunde een bijdrage te leveren aan deze stichting. Ik kom al vele jaren bij De Graafschap en weet zeker dat de (regionale en lokale) overheden, scholen en het bedrijfsleven structureel willen samenwerken om maatschappelijke thema’s onder de aandacht te brengen", aldus Michael Ogubai.


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner