U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Joris Veenink wint Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2020


​Joris Veenink wint Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2020

De gemeente Oude IJsselstreek heeft de winnaars van de Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2020 bekendgemaakt. Door de coronamaatregelen kon er niet eerder een uitreiking plaatsvinden, maar de gemeente wilde deze sportieve prestaties niet onbenut laten. Op zaterdag 13 maart zijn de prijzen uitgereikt. Onze topper Joris Veenink van het De Graafschap G-team heeft de prijs gewonnen in de categorie Unieke Sporter. De gemeente Oude IJsselstreek schrijft daarover:

'Joris is gescout op de Achterhoekse Unieke Spelen voor het G-elftal van de Graafschap. Hij is het boegbeeld/aanvoerder van het team. Joris is een voorbeeld dat iedereen kan meedoen aan sporten. Hij was genomineerd in de categorie Unieke sporter van de gemeente Oude IJsselstreek omdat hij ook voetbalt bij SDOUC. Uiteindelijk hebben de inwoners van gemeente Oude IJsselstreek gestemd en mocht Joris de prijs uit handen van wethouder Bert Kuster in ontvangst nemen.'

Wij willen Joris van harte feliciteren en zijn enorm trots op zijn prestaties! Wij hopen dat je snel weer mag schitteren als fantastische keeper of als spits in ons prachtige team.


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Koning Willem II Stadion, Tilburg

Willem II logo
vr
06
okt.
20:00
uur
Logo de graafschap jubileum
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner