U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Isa voor één dag algemeen directeur: #alseenbaas


Dinsdag 20 november is de internationale dag voor de rechten van het kind. UNICEF vraagt op deze dag samen met kinderen extra aandacht voor kinderen en hun rechten. In Nederland werd dat gedaan door de actie #alseenbaas.

Superboer in hart en nieren

Wij mochten de 13-jarige Isa uit Lichtenvoorde verwelkomen als ‘algemeen directeur’ van De Graafschap. Isa, Superboer in hart en nieren, nam de taken over van Hans Martijn Ostendorp die haar de fijne kneepjes van het vak leerde en haar bijpraatte over zaken waar Isa als algemeen directeur van De Graafschap mee te maken kreeg.

Drukke, maar leuke dag

Al snel werd duidelijk dat Isa zich prima in haar rol voelde. Een functioneringsgesprek met onze facilitair manager, een update over de stand van zaken met betrekking tot de kaartverkoop en een praatje met onze sponsoren: Isa deed het met gemak. Onze ‘algemeen directeur’ liet ook blijken dat ze veel inzicht heeft in zaken die onze supporters aangaan. Zo opperde ze dat spelers na de wedstrijd de ereronde andersom lopen en eerst langs de tribunes met kinderen gaan.

Nuttige tips

Met een flink aantal andere aanbevelingen droeg ze het stokje weer over aan Hans Martijn Ostendorp en liet ze ons achter in het volste vertrouwen dat haar club er volop tegenaan blijft gaan. Zie de video voor de nuttige tips die Isa gaf!


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner