U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Graafschappelijk fit afgesloten met gezond ontbijt op De Vijverberg


De Graafschap Verbindt heeft samen met de niveau 1-opleidingen van het Graafschap College het project Graafschappelijk Fit afgerond met een gezond ontbijt op De Vijverberg. Het project Graafschappelijk Fit is op initiatief van het Graafschap College en de maatschappelijke afdeling van de Achterhoekse eerstedivisionist ontstaan om jongeren uit de regio te inspireren voor een gezonde leefstijl te kiezen.

Kennismaking op De Vijverberg

Het project werd afgetrapt met een kennismaking op stadion De Vijverberg. Daarna werd, net zoals bij profvoetballers, een contract ondertekend en werd een teamfoto gemaakt. Gedurende twaalf weken kregen de leerlingen van de niveau 1 opleidingen van het Graafschap College trainingen van De Graafschap-trainer Ian Bruys en volgden daarnaast diverse workshops, zoals een boksclinic van Olympisch bokser Enrico Lacruz. Het project werd afgelopen week afgesloten met een ontbijtsessie in de prachtige Business club van De Vijverberg.

Gezond ontbijt

Tijdens de afsluiting stond een gezond ontbijt te wachten voor de leerlingen en docenten, waarna ze stevig aan de tand werden gevoeld over hun kennis van De Graafschap door middel van een quiz. Als afsluiting konden de leerlingen al hun vragen over gezondheid, maar ook de combinatie school en topsport, stellen aan vier spelers van het Onder 21-team van De Graafschap.

Al met al een zeer geslaagde eerste editie van Graafschappelijk Fit, die vraagt om een vervolg!


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner