U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap Verbindt en Bergh in het Zadel werken samen


De Graafschap Verbindt en Bergh in het Zadel werken samen

De Graafschap (Verbindt) en Bergh in het Zadel bundelen hun krachten door middel van een samenwerking en een wederzijds ambassadeurschap. Beide organisaties hopen daarmee nog meer draagvlak te creëren in de Achterhoek.

Bergh in het Zadel heeft als doel om geld op te halen voor onderzoek naar kankerbestrijding, De Graafschap Verbindt is de maatschappelijke tak van betaald voetbalclub De Graafschap. De Graafschap Verbindt zet de kracht van betaald voetbal in voor de samenleving en draagt op die manier bij aan een samenleving waarin iedereen meedoet: ‘Geen Achterhoeker aan de zijlijn’. Dit jaar staan KWF en KIKA op het shirt van De Graafschap en was de club betrokken bij Swim to Fight Achterhoek. Lokaal wordt er vanaf heden samengewerkt met Bergh in het Zadel, dat net als De Graafschap sterk geworteld is in De Achterhoek.

“Vrijwilligersorganisatie Bergh in het Zadel zamelt al ruim dertig jaar belangeloos geld in voor kankeronderzoek en doet dit door diverse events te organiseren zoals golftoernooien, fietstochten en concerten”, aldus Michel Moll van Bergh in het Zadel. “Daarnaast zorgen onze ambassadeurs voor een constante geldstroom die grote onderzoeken in het Radboud of elders mogelijk maken. Tijd is kostbaar, wat je pas beseft als een van je naasten kanker krijgt. Dan merk je dat tijd hebben niet vanzelfsprekend is.”

'De Graafschap is meer dan voetbal'

Michael Ogubai, manager MVO bij De Graafschap, sluit zich aan bij de woorden van Moll: “De Graafschap is meer dan voetbal. Het past bij De Graafschap Verbindt om de samenwerking te zoeken met organisaties als Bergh in het Zadel. We zijn trots om er aan bij te kunnen dragen dat lokale en regionale initiatieven nog krachtiger zijn uitwerking hebben. Dit kan door te verbinden, samen te werken en gebruik te maken van elkaars naam en platform.”

'Het is een wederzijdse win-win'

Henk Bloemers, commercieel manager van De Graafschap vult aan: “We hebben een fantastisch zakelijk platform van bedrijven die veelal meerjarig verbonden zijn aan zowel de club als Bergh in het Zadel. Het is voor ons dan ook een wederzijdse win-win dat we nu ook op maatschappelijk vlak samenwerken.”

'Projecten die goed zijn voor ons allemaal'

Secretaris Lars-Peter Reumer van Bergh in het Zadel is blij met de samenwerking met de betaald voetbalclub uit Doetinchem: “In deze tijd wordt er van ondernemers verwacht dat men Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt (MVO) en dus oog heeft voor omgeving, medemens en de maatschappij met een goede balans tussen rendement en duurzaamheid op lange termijn. Het past hierbij om naast het ondernemen projecten te ondersteunen die goed zijn voor ons allemaal.”


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
10
dec.
20:00
uur
Helmondsport
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner