U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap OldStars aanwezig op Eredivisie OldStars Toernooi


De Graafschap OldStars aanwezig op Eredivisie OldStars Toernooi

Op vrijdag 4 oktober nam De Graafschap Oldstars deel aan het jaarlijkse 'Eredivisie Oldstars Toernooi 2019'. Een evenement voor actieve groep 60+’ers, die volgens de principes van Walking Football tegen een balletje trappen.

De helden van weleer vertrokken al in de vroege ochtend naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Bij aankomst werd het team, bestaande uit onder anderen Gerdo Hazelhekke, Henk Pieneman en Jan van Londen, hartelijk verwelkomd door Matthijs Manders, directeur van de Eredivisie CV.

Na de gezamenlijke warming-up werd het toernooi officieel geopend. Dit gebeurde door voetbal-iconen Kees Kist en Simon Tahamata. Vervolgens kon het Eredivisie OldStars Toernooi beginnen. De OldStars speelde zijn wedstrijden tegen de OldStars van PSV (4-3, winst), FC Groningen (3-1, winst), Sparta Rotterdam (3-2, winst) en VVV-Venlo (1-4, verlies). Ondanks de zware weersomstandigheden heerste er een goede sfeer. De resultaten waren echter van ondergeschikt belang. De afsluitende borrel, waarbij er veel oude herinneringen naar boven kwamen, was minstens zo belangrijk.

Verhaal gaat verder onder de foto

1_191004_165906.jpg

Sinds afgelopen seizoen zijn oud-spelers van De Graafschap verenigd in 'De Graafschap OldStars'. Een groep gemotiveerde mannen die zin hebben om oude tijden te doen herleven in het blauw-wit van De Graafschap. Zij voetballen volgens het walking football principe waarbij speciale spelregels bestaan. De heren nemen deel aan kleine en grote toernooien tegen andere teams. Vaak worden de heren ook ingezet voor andere maatschappelijke activiteiten.

Namens De Graafschap waren de volgende namen aanwezig op het jaarlijkse Eredivisie Oldstars Toernooi 2019: Henk Pieneman, Henk Koenders, Henk Jansen, Gerdo Hazelhekke, Aad Nanlohy, Jan van Londen, Theo van Londen, Carlo Monasso en Gerard Venes.


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner