U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap genomineerd voor twee prijzen


De Graafschap genomineerd voor twee prijzen

De Graafschap is genomineerd voor twee prijzen, namelijk voor de MBO-award en de DoeMEE-award. De club is blij met deze erkenning. De Graafschap wil als club - in het hart van de Achterhoek - bijdragen aan een vitale, gezonde en leefbare regio.

MBO-AWARD

De stichting Doetinchemse Uitdaging heeft De Graafschap genomineerd voor de MBO-award. De club heeft de nominatie te danken voor haar actieve rol in de maatschappij. Met deze jaarlijkse prijs worden bedrijven beloond die aantoonbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en zichtbaar betrokken zijn bij de regio Doetinchem. Een onafhankelijke jury zal tijdens de Meet & Match Markt op 5 november 2019 de winnaar bekendmaken.

DOEMEE-AWARD
Het G-team van De Graafschap is sinds september van dit jaar actief in de Bijzondere Eredivisie. Dit prachtige maatschappelijke project is geïnitieerd door coördinator MVO Mariska Bais van De Graafschap. Mariska is met het G-team van De Graafschap genomineerd voor de DoeMEE-award 2019. De ontwikkeling die de jongeren doormaken, is fantastisch om te zien. Ze hebben plezier, helpen elkaar en voelen de waardering. Mariska heeft laten zien dat je met hard werken en geloven in de maatschappelijke gedachte een prachtig project kunt realiseren.

Verhaal gaat verder onder foto

Eerste-training-1.jpg

Mede dankzij het enthousiasme van Mariska en het uitvoeren van de mooie maatschappelijke gedachte kunnen jongeren met een beperking, die vaak letterlijk en figuurlijk buitenspel staan, deel uitmaken van een team binnen hun favoriete voetbalclub. Hiermee krijgen deze groep jonge kinderen de mogelijkheid om te sporten (op niveau), waarbij plezier centraal staat.

STEMRONDE
Wie naar huis gaat met de DoeMEE-award wordt niet door MEE bepaald. Een vakjury, bestaande uit afgevaardigden van verschillende organisaties, zal zich over de inzendingen buigen en bepalen wie de award ontvangt. Ook het publiek kan zijn stem uitbrengen. Dit levert een publieksprijs op. De bekendmaking vindt plaats op 12 december 2019.

Direct je stem achterlaten op Mariska (G-team)? Dat kan via deze link!Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner