U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap en Alzheimer Nederland Oost Gelderland slaan armen ineen tijdens Wereld Alzheimer Dag 2022


De Graafschap en Alzheimer Nederland Oost Gelderland slaan armen ineen tijdens Wereld Alzheimer Dag 2022

Maandag verrichtten De Graafschap en Alzheimer Nederland Oost Gelderland de ‘aftrap van de week’ waarin Wereld Alzheimer dag centraal staat. Woensdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag, met dit jaar als thema ‘Samen op pad', gekozen door de vrijwilligers van Alzheimer Nederland. Op deze dag vragen ze extra aandacht voor dementie.

Alzheimer Nederland Afdeling Oost Gelderland organiseert in samenwerking met andere organisaties de gehele week mooie activiteiten om samen van te genieten én om meer bekendheid te geven aan het onderwerp dementie. Maandag 19 september was de aftrap van Wereld Alzheimer Dag in het Stadion de Vijverberg te Doetinchem. De aftrap is verricht door Gerrit Klein Hulze en Freek Jansen (Voorzitter Alzheimer Nederland Oost Gelderland). Stichting de Graafschap Verbindt en Alzheimer Nederland Oost Gelderland hebben elkaar gevonden en dit moment is aanleiding voor verdere verbinding in de regio.

Samen voetbalherinneringen ophalen

Dat is de essentie van Football Memories. Ouderen ontmoeten elkaar in het stadion waar ze onder leiding van vrijwilligers herinneringen ophalen aan het rijke voetbalverleden van de club. Voor veel deelnemers zijn sociale interacties als deze niet meer zo vanzelfsprekend. We gaan voor het eerst met oud spelers deze week de regio in om voetbal-herinneringen op te halen. Dit doen we met oude attributen die typerend zijn voor onze club en met voetbal te maken hebben. Bij alle activiteiten staan ontmoeting en ontspanning centraal.


De komende week gaan we met Veur Altied naar Gendringen (dinsdag), Zutphen AZC (woensdag) en Marienvelde BMV (vrijdag).


Op de groepsfoto staan, van links naar rechts Janette Eyck -Wijn, Veronica Loefs, Odette Dhondt, Michael Ogubai, Gerrit Klein Hulze, Jan Timmer en Freek Jansen.

Groepsfoto

Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner