NieuwsStart inschrijving Move2Social Achterhoek

Start inschrijving Move2Social Achterhoek

In het voorjaar start de eerste editie Move2Social Achterhoek. Ben jij een ondernemer die maatschappelijke impact maakt, maar kan je hier nog wel hulp bij gebruiken? Dan kan Move2Social Achterhoek voor jou de oplossing zijn. Startende maatschappelijk ondernemers of gevestigde maatschappelijk ondernemingen worden door Move2Social Achterhoek ondersteund, met als doel om hun maatschappelijke bedrijfsidee een vliegende start te geven of om hun bestaande onderneming duurzaam te laten groeien. Ondernemers kunnen zich vanaf nu inschrijven om kans te maken voor deelname aan het programma dat in het voorjaar zal starten.

Lees verder

​Joris Veenink wint Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2020

​Joris Veenink wint Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2020

De gemeente Oude IJsselstreek heeft de winnaars van de Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2020 bekendgemaakt. Door de coronamaatregelen kon er niet eerder een uitreiking plaatsvinden, maar de gemeente wilde deze sportieve prestaties niet onbenut laten. Op zaterdag 13 maart zijn de prijzen uitgereikt. Onze topper Joris Veenink van het De Graafschap G-team heeft de prijs gewonnen in de categorie Unieke Sporter.

Lees verder

Mogen wij even jouw aandacht?

Mogen wij even jouw aandacht?

Sport is mooi, sport is belangrijk en sport levert veel op. Maar sport is zoveel meer dan alleen een training of een wedstrijd. Een drankje in de sportkantine, samen een wedstrijd kijken in het stadion of in de sporthal, juichen bij een doelpunt of samen een overwinning vieren: sport beleven we samen! Samen met alle organisaties in de regio zorgen we voor een mooi sportaanbod voor de inwoners.

Lees verder

​De Graafschap Verbindt & Pak An gekoppeld door De Heerenboeren

​De Graafschap Verbindt & Pak An gekoppeld door De Heerenboeren

De Heerenboeren en Pak An, een match made in heaven… eh… in de Achterhoek. Samen zorgen wij ervoor dat er nog meer mooie initiatieven van de grond komen in de regio. Er zijn veel overeenkomsten met Stichting De Graafschap Verbindt, waardoor samenwerken en elkaar ondersteunen voelt als een logische stap.

Lees verder

​De Graafschap in actie voor de Voedselbanken (video)

​De Graafschap in actie voor de Voedselbanken (video)

In deze tijd is het coronavirus bepalend voor ons allemaal en merken we dat veel dingen niet meer vanzelfsprekend zijn. Voor een flink aantal mensen is het niet vanzelfsprekend dat ze dagelijks boodschappen kunnen doen. Deze mensen zijn aangewezen op de Voedselbank.

Lees verder

De Graafschap Verbindt Naobers

De Graafschap Verbindt Naobers

Hoe kun je als stichting opgericht door een betaald voetbalorganisatie bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van de Achterhoekse jeugd? Stichting De Graafschap Verbindt koos voor een samenwerking met Figulus Welzijn. Figulus Welzijn wilde starten met www.vitaalbad.nl, een website met overzicht van alle activiteiten voor inwoners in de gemeente Aalten. De stichting De Graafschap Verbindt had de ambitie om een lokale streetleague te ontwikkelen, met maatschappelijke betekenis. Dus al snel was het initiatief 'De Graafschap Verbindt Naobers' geboren, een naschools programma waarbij jongeren van 10 tot 14 jaar kosteloos deelnemen aan een lokale voetbalcompetitie in combinatie met maatschappelijke activiteiten en het volgen van workshops.

Lees verder


Kanjers G-toernooi 5 september

Kanjers G-toernooi 5 september

Op zaterdag 5 september 2020 organiseert De Graafschap in samenwerking met stichting Kanjers voor Kanjers een voetbaltoernooi voor spelers met een beperking (jeugd en senioren). Het toernooi wordt gehouden op Sportpark Zuid in Aalten, tevens de thuishaven van Kanjers voor Kanjers. De wedstrijden worden volgens reguliere KNVB regels gespeeld en teams spelen 7x7. De organisatie wordt ondersteund door Brichbouw sportondersteuning.

Lees verder

Hart onder de riem

Hart onder de riem

Op de oproep om inwoners uit de Achterhoek een hart onder de riem te steken hebben we veel reacties mogen ontvangen. Mooi te ervaren hoeveel mensen elkaar een warm hart toedragen, hoe het voetbal en De Vijverberg gemist worden. Velen hebben inmiddels bericht van De Graafschap ontvangen. Voor een aantal mensen mochten we namens één van onze sponsoren, Havezathe Carpe Diem uit Vethuizen, een verspakket aanbieden; een restaurantwaardig menu dat thuis alleen nog afgemaakt hoeft te worden.

Lees verder

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.