Maatschappelijk betrokken


Tien Jaar Playing for Success

Tien Jaar Playing for Success

Stichting Playing for Success viert deze week haar tienjarig jubileum. Vanaf 2009 doen jongeren bij de stichting positieve leerervaringen op die niet enkel leiden tot betere schoolprestaties maar tevens zorgen voor een positieve stimulans in het zelfvertrouwen. Playing for Success gebruikt bijvoorbeeld de bijzondere sfeer en de uitdagende wereld van het topvoetbal om kinderen een duwtje in de rug te geven.

Lees verderGeslaagde vitaliteitsmarkt op Stadion De Vijverberg

Geslaagde vitaliteitsmarkt op Stadion De Vijverberg

Woensdagmiddag 2 oktober vond er op De Vijverberg een vitaliteitsmarkt plaats voor mensen met een beperking. Tijdens deze middag vermaakten jong en oud zich met diverse workshops en activiteiten. Het evenement is een initiatief van vier zorginstellingen, Achterhoek in Beweging, het Graafschap College, volleybalvereniging Orion en BV De Graafschap.

Lees verder


De Graafschap opent beweegtuin tijdens sportmiddag Debbeshoek Ulft

De Graafschap opent beweegtuin tijdens sportmiddag Debbeshoek Ulft

Op 18 september vond er een sportmiddag plaats in de Beweegtuin bij woonzorgcentrum en verpleeghuis Debbeshoek in Ulft. Aan deze dag deden niet alleen de vaste deelnemers van de beweegtuin mee, ook selectiespelers van De Graafschap gingen de uitdaging aan. Daarnaast waren 'De Graafschap OldStars' aanwezig voor een demonstratie walking football.

Lees verder


Samenwerking De Graafschap en WerkgeversServicepunt Achterhoek  "We leveren graag een bijdrage aan inclusieve samenleving"

Samenwerking De Graafschap en WerkgeversServicepunt Achterhoek "We leveren graag een bijdrage aan inclusieve samenleving"

Niemand mag buitenspel staan, iedereen verdient een kans om mee te doen. Die intentie op het gebied van arbeidsparticipatie staat voorop in de samenwerking tussen De Graafschap en WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA). "We leveren vanwege sociaal maatschappelijke motieven graag een bijdrage aan een inclusieve samenleving", vertelde Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van de voetbalclub. "Dat doen we met oprechte betrokkenheid, vanuit het hart."

Lees verder


Vacature: algemeen directeur De Graafschap voor één dag

Vacature: algemeen directeur De Graafschap voor één dag

Alles draait bij ons om voetbal. En dat doen we vanuit het mooiste stadion van Nederland: stadion De Vijverberg. Wij zijn op zoek naar een enthousiast(e) jongen of meisje tussen de 10 en 14 jaar. Hij of zij zal op 20 november de verantwoordelijkheid krijgen over De Graafschap en daarbij de Achterhoekse trots vertegenwoordigen.

Lees verder

Volgende
wedstrijd

vr
18 okt
20:00
uur
  • Jong FC Utrecht
    Jong FC Utrecht
  • De Graafschap
    De Graafschap
  • Sportcomplex Zoudenbalch
  • (S)CC-verplichting
  • D'RAN
Bestel kaarten