Maatschappelijk betrokken


Spelers en staf bezoeken kinderen in Ziekenhuis Winterswijk

Spelers en staf bezoeken kinderen in Ziekenhuis Winterswijk

De Spelers en de staf van De Graafschap hebben donderdag de kindermiddag van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk bezocht. Na een hartelijke ontvangst met koffie en koek was het tijd voor een vragenuurtje. Het moet gezegd worden, de kinderen hadden originele vragen bedacht. Aansluitend was het tijd voor de handtekeningen.

Lees verder


Sportieve Knipoog, De Graafschap doet MEE

De Graafschap en MEE Oost-Gelderland hebben de handen ineen geslagen om onsportief gedrag op de voetbalvelden te voorkomen. Samen hebben ze hiervoor ‘De Sportieve Knipoog’ in het leven geroepen. Dit project is gericht op spelers van E- teams van alle amateur-voetbalclubs in Oost-Gelderland. Het bestaat uit een workshop waarin met de jeugdspelers wordt gezocht naar een antwoord op de vraag hoe geweld en onsportief gedrag plaats kunnen maken voor meer respect en sportiviteit op het voetbalveld.

Lees verder

MVO beleid (status 2013-2015)

De Graafschap heeft de afgelopen jaren en dit seizoen in het bijzonder, ingezet op een structureel MVO beleid, welke gericht is op de vier volgende basispijlers.

Lees verder

Playing for Success in De Vijverberg

De Graafschap is samen met enkele partners begonnen met het project Playing for Succes. Naschools worden kinderen in stadion De Vijverberg door een erkende onderwijzer bijgespijkerd. In de wereld van voetbal, spreekt educatie net iets meer aan. De omgang met de spelers, het leren in het stadion zorgt voor de WoW factor.

Lees verder

De Graafschap en KWF Kankerbestrijding

Betaald Voetbal De Graafschap B.V. komt de komende drie jaren in actie voor KWF Kankerbestrijding. Doel van deze samenwerking is, naast het onder de aandacht brengen van de werkzaamheden van KWF Kankerbestrijding, het generen van extra inkomsten ten behoeve van wetenschappelijk kankeronderzoek.

Lees verder

Stichting Doelpunt en De Graafschap

Kinderen met een beperking (motorisch en/of verstandelijk) worden bij reguliere voetbalverenigingen vaak moeilijk geaccepteerd, zelfs al is de beperking minimaal. Ook zijn er veel kinderen die voetbal geweldig vinden maar niet weten wat de mogelijkheden zijn of welke vereniging in hun buurt G-voetbal aanbiedt. Daarom zet Stichting Doelpunt zich in om onder andere samen met De Graafschap voetbal voor kinderen met een beperking, ook wel bekend als G-voetbal, meer bekendheid en een groter draagvlak te geven.

Lees verder

De Graafschap is meer dan voetbal

Het label "Meer dan Voetbal" is een initiatief van Stichting Meer dan Voetbal in samenwerking met alle voetbalorganisaties in Nederland. Het is in het leven geroepen om positieve initiatieven beter herkenbaar te maken. Het label, in de vorm van een opvallende groene bal, staat symbool voor de maatschappelijke inzet van het voetbal. Het label is een blijk van erkenning en toont aan dat het project écht bijdraagt aan een betere buurt en samenleving.

Lees verder


Nationale voorleesdagen

Spelers van De Graafschap bezoeken in de regio diverse nationale voorleesdagen. Veelal gaan de spelers naar basisscholen om een groep leerlingen voor te lezen en te vertellen over hun ervaring als betaald voetballer. Natuurlijk is er ook tijd voor een foto en een handtekening.

Lees verder

Volgende wedstrijd

-

vrijdag 27 oktober 2017, 20:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Bestel kaarten