U heeft momenteel geen verbinding.

V.V. IJsselmeervogels - De Graafschap

Wedstrijdinformatie V.V. IJsselmeervogels – De Graafschap (10 juli a.s. om 15.00 uur)

Langzamerhand gaan we steeds meer #terugnaornormaal. Wi-j wilt echt niks liever dan weer voetballen op een volle, kolkende Vijverberg en hadden stiekem gehoopt om dit seizoen als vanouds te beginnen. Samen met vele supporters langs de lijnen tijdens de oefenwedstrijden in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Helaas hebben we nog steeds te maken met een aantal coronamaatregelen, waardoor de oefenwedstrijden er dit seizoen iets anders uit zien.

V.V. IJsselmeervogels – De Graafschap

Op 10 juli a.s. om 15.00 uur speelt De Graafschap op Sportpark ‘De Westmaat’ in Spakenburg een oefenwedstrijd tegen V.V. IJsselmeervogels. In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus is er beperkte toegang mogelijk. Het tonen van een vaccinatie- of testbewijs is voor deze wedstrijd niet nodig. Wel dienen alle bezoekers zich te registeren (d.m.v. de kaartverkoop), vindt er een gezondheidscheck plaats en dient men zich te houden aan de algemeen geldende coronamaatregelen, waaronder het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar. We rekenen hierbij op jullie eigen verantwoordelijkheid.

Kaartverkoop

Voor deze wedstrijd zijn 90 kaarten beschikbaar gesteld voor onze supporters. Het bezoeken van deze wedstrijd is kosteloos. Om te voorkomen dat kaarten ongebruikt blijven, hanteren wij een borg van € 10,- per kaart. Dit bedrag krijg je terug bij het omwisselen van je kaart op het terrein van IJsselmeervogels.

Kaarten zijn vanaf maandag 5 juli om 14.00 uur te bestellen via deze link of bij de receptie van Stadion De Vijverberg. De verkoop sluit vrijdag 9 juli 2021 om 12.00 uur. De kaarten zijn persoonsgebonden en je kunt maximaal één kaart per persoon kopen.

De poorten van Sportpark ‘De Westmaat’ zijn aanstaande zaterdag vanaf 14.00 uur geopend voor publiek.

Adresgegevens vv IJsselmeervogels

Sportpark 'De Westmaat'
Westdijk 14
3752 AE Spakenburg

Bestel nu je kaart


Deel deze pagina
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner