U heeft momenteel geen verbinding.

Heracles Almelo - De Graafschap

Wedstrijdinformatie Heracles Almelo – De Graafschap (31 juli a.s. om 13.00 uur)

Heracles Almelo – De Graafschap

Op zaterdag 31 juli a.s. om 13.00 uur speelt De Graafschap op Erve Asito een oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo. In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus is het bezoeken van deze wedstrijd alleen mogelijk op basis van 'Testen voor Toegang.' Dit betekent dat er gewerkt wordt met een coronatoegangsbewijs. Toegang tot het stadion is dan uitsluitend mogelijk via de coronacheck-app met een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Dit zorgt ervoor dat binnen de poorten van het stadion de 1,5 metermaatregel losgelaten kan worden. Alle informatie over de coronacheck en de app vind je hier of onder het kopje kaartverkoop > wedstrijdinformatie > coronatoegangsbewijs. Let op: je negatieve testbewijs is slechts 24 uur geldig! We verzoeken iedere bezoeker vriendelijk om thuis te blijven indien zij gezondheidsklachten hebben die passen bij corona. We rekenen hierbij op jullie eigen verantwoordelijkheid.

Kaartverkoop

Voor deze wedstrijd zijn 250 kaarten beschikbaar gesteld voor onze supporters. Voor het bezoeken van deze wedstrijd geldt een seizoen- of clubkaartverplichting. Kaarten kosten € 10,- per stuk.

Kaarten zijn vanaf donderdag 15 juli a.s. om 12.00 uur te bestellen via deze link of bij de receptie van Stadion De Vijverberg. De verkoop sluit vrijdag 30 juli 2021 om 12.00 uur. De kaarten zijn persoonsgebonden en je kunt maximaal één kaart per persoon kopen.

De poorten van Erve Asito zijn op 31 juli vanaf 11.00 uur geopend voor publiek.

Er kan geen gebruik worden gemaakt van het openbaar vervoer en parkeren is mogelijk in het gastenvak. Het is niet toegestaan voor supporters van De Graafschap om de binnenstad van Almelo te bezoeken op deze dag.


Adresgegevens Heracles Almelo

Heracles Almelo
Van Riemsdijkplein 1
7606 ZA Almelo

Bestel nu je kaart


Deel deze pagina
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner