U heeft momenteel geen verbinding.

De Treffers - De Graafschap

Wedstrijdinformatie De Treffers – De Graafschap (27 juli a.s. om 19.00 uur)

De Treffers – De Graafschap

Op dinsdag 27 juli a.s. om 19.00 uur speelt De Graafschap op Sportpark Zuid in Groesbeek een oefenwedstrijd tegen De Treffers. In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus is het bezoeken van deze wedstrijd alleen mogelijk op basis van 'Testen voor Toegang.' Dit betekent dat er gewerkt wordt met een coronatoegangsbewijs. Toegang tot het sportpark is dan uitsluitend mogelijk via de coronacheck-app met een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Dit zorgt ervoor dat binnen de poorten van het sportpark de 1,5 metermaatregel losgelaten kan worden. Alle informatie over de coronacheck en de app vind je hier of onder het kopje kaartverkoop > wedstrijdinformatie > coronatoegangsbewijs. We verzoeken iedere bezoeker vriendelijk om thuis te blijven indien zij gezondheidsklachten hebben die passen bij corona. We rekenen hierbij op jullie eigen verantwoordelijkheid.

Kaartverkoop

Voor deze wedstrijd zijn 150 kaarten beschikbaar gesteld voor onze supporters. Het bezoeken van deze wedstrijd is kosteloos. Om te voorkomen dat kaarten ongebruikt blijven, hanteren wij een borg van € 10,- per kaart. Dit bedrag krijg je terug bij het omwisselen van je kaart op het terrein van De Treffers.

Kaarten zijn vanaf dinsdag 13 juli a.s. om 10.00 uur te bestellen via deze link of bij de receptie van Stadion De Vijverberg. De verkoop sluit maandag 26 juli 2021 om 12.00 uur. De kaarten zijn persoonsgebonden en je kunt maximaal één kaart per persoon kopen.

De poorten van Sportpark Zuid zijn op 27 juli vanaf 18.00 uur geopend voor publiek.

Adresgegevens De Treffers

Sportpark Zuid
Nijerf 1
6562 KW Groesbeek

Bestel nu je kaart


Deel deze pagina
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner