U heeft momenteel geen verbinding.

De Graafschap - Jong FC Utrecht

Wedstrijdinformatie De Graafschap – Jong FC Utrecht (24 september a.s. om 20.00 uur)

De Graafschap – Jong FC Utrecht

Op vrijdag 24 september a.s. om 20.00 uur speelt De Graafschap tegen Jong FC Utrecht. In verband met de huidige coronamaatregelen mogen wij maar 2/3e van het maximum aantal bezoekers ontvangen in ons stadion en dient iedere bezoeker tijdens de wedstrijd op zijn of haar zitplaats te blijven zitten. Om onze poorten weer open te stellen voor zo veel mogelijk trouwe supporters, zullen wij helaas voorlopig nog moeten werken met een coronatoegangsbewijs. Toegang tot het stadion is dan uitsluitend mogelijk via de coronacheck-app met een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Dit zorgt ervoor dat wij binnen de poorten van ons terrein de 1,5 meter maatregel los kunnen laten. Alle informatie over de coronacheck en de app vind je hier of onder het kopje kaartverkoop > wedstrijdinformatie > coronatoegangsbewijs. We verzoeken iedere bezoeker vriendelijk om thuis te blijven indien zij gezondheidsklachten hebben die passen bij corona.

Kaartverkoop

Uiteraard zijn onze poorten geopend voor alle seizoenkaarthouders, maar voor deze wedstrijd zijn in totaal ook 400 losse kaarten beschikbaar. Om een losse kaart te bemachtigen heb je geen club- of seizoenkaart nodig. Wel kun je maximaal 6 kaarten per persoon kopen. Kaarten gaan vanaf vrijdag 10 september om 12.00 uur in de verkoop en zijn uiterlijk tot donderdag 23 september om 12.00 uur te bestellen.

Praktische informatie

De poorten van ons mooie stadion zijn op 24 september 2021 vanaf 18.00 uur geopend voor publiek. Vergeet je ID-kaart niet en houd rekening met een langere wachttijd aan de poort in verband met de coronacheck en de kaartcontrole. Toegang is in verband met de doorstroom mogelijk via alle poorten. Eten en drinken is tot 23.30 uur te verkrijgen (laatste ronde!) en om 23.45 uur sluiten wij onze poorten. De bar in de supporterskantine is wél geopend (volg de looproutes), maar dit is een doorstroomlocatie, blijven hangen is dus niet de bedoeling. Gelukkig is er met de verbouwing van het Spinnekopplein genoeg ruimte om het buiten gezellig te maken! Tijdens de wedstrijd zal er drank op de tribunes worden verkocht, maar je kunt ook zelf wat te drinken bij één van de barren halen. Betalen kan met de blauwe munten, maar er kan ook per pin betaald worden. Gouden munten zijn ook nog af te halen bij de muntenkassa's en uiteraard ook in te wisselen voor een drankje of wat te eten.

Net zoals alle andere stadions in Nederland, is De Vijverberg rookvrij. Roken op de tribunes is dus niet toegestaan.

Uit-supporters
Bij deze wedstrijd zijn de supporters van Jong FC Utrecht ook van harte welkom. Zij kunnen tot de 80e minuut terecht bij de bar in het uitvak. Er wordt bier geschonken.

Bestel nu je kaart
Deel deze pagina

Volgende wedstrijd

De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
24
sep.
20:00
uur
Fcutrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner