U heeft momenteel geen verbinding.

De Graafschap - FC Eindhoven

UPDDATE: in verband met personele problemen bij FC Eindhoven is het voor hen niet mogelijk af te reizen naar Doetinchem. De Graafschap heeft voor deze wedstrijd een vervangende tegenstander gezocht en gevonden. De wedstrijd zal dus gewoon doorgang vinden. Om 14.00 uur zal De Graafschap aftrappen tegen FC Dordrecht.

Reeds gekochte kaarten zijn gewoon geldig en kunnen ingewisseld worden bij de poorten van V.V. Doetinchem. Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar.

#KATSUUTVERKOCHT

Wedstrijdinformatie De Graafschap – FC Eindhoven (17 juli a.s. om 14.00 uur)

Langzamerhand gaan we steeds meer #terugnaornormaal. Wi-j wilt echt niks liever dan weer voetballen op een volle, kolkende Vijverberg en hadden stiekem gehoopt om dit seizoen als vanouds te beginnen. Samen met vele supporters langs de lijnen tijdens de oefenwedstrijden in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Helaas hebben we nog steeds te maken met een aantal coronamaatregelen, waardoor de oefenwedstrijden er dit seizoen iets anders uit zien.

De Graafschap – FC Eindhoven

Op 17 juli a.s. om 14.00 uur speelt De Graafschap op het terrein van v.v. Doetinchem een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus is er beperkte toegang mogelijk. Het tonen van een vaccinatie- of testbewijs is voor deze wedstrijd niet nodig. Wel dienen alle bezoekers zich te registeren (d.m.v. de kaartverkoop), vindt er een gezondheidscheck plaats en dient men zich te houden aan de algemeen geldende coronamaatregelen. Hieronder valt o.a. ook het van 1,5 meter afstand tot elkaar. We rekenen hierbij op jullie eigen verantwoordelijkheid. Tevens verzoeken we bezoekers van dit duel thuis te blijven indien zij gezondheidsklachten hebben die passen bij corona.

Kaartverkoop

Voor deze wedstrijd zijn 150 kaarten beschikbaar voor supporters. Deze kaarten zijn vanaf dinsdag 6 juli om 10.00 uur te bestellen en kosten € 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen. Er geldt een voorrangsregeling voor seizoenkaarthouders (2021-2022) tot maandag 12 juli 10.00 uur. Eventueel overgebleven kaarten gaan op 12 juli om 10.00 uur in de vrije verkoop. Bestellen doe je via deze link of bij de receptie van Stadion De Vijverberg. De verkoop sluit op 16 juli om 12.00 uur. Alle kaarten zijn persoonsgebonden en je kunt maximaal één kaart per persoon kopen.

Aan de poort bij v.v. Doetinchem zal géén kaartverkoop zijn.

De poorten van v.v. Doetinchem zijn op 17 juli 2021 vanaf 13.00 uur geopend voor publiek.

Adresgegevens v.v. Doetinchem

Bezelhorst
Bezelhorstweg 85
7009 KK Doetinchem

Deel deze pagina
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner