U heeft momenteel geen verbinding.

De Graafschap - ADO Den Haag

Wedstrijdinformatie De Graafschap – ADO Den Haag (29 oktober a.s. om 20.00 uur)

De Graafschap – ADO Den Haag
Op vrijdag 29 oktober a.s. om 20.00 uur speelt De Graafschap tegen ADO Den Haag. Voorlopg zullen wij helaas nog moeten werken met een coronatoegangsbewijs. Toegang tot het stadion is dan uitsluitend mogelijk via de coronacheck-app met een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Dit zorgt ervoor dat wij binnen de poorten van ons terrein de 1,5 meter maatregel los kunnen laten. Alle informatie over de coronacheck en de app vind je hier of onder het kopje kaartverkoop > wedstrijdinformatie > coronatoegangsbewijs. We verzoeken iedere bezoeker vriendelijk om thuis te blijven indien zij gezondheidsklachten hebben die passen bij corona.

Kaartverkoop
Uiteraard zijn onze poorten geopend voor alle seizoenkaarthouders, maar voor deze wedstrijd zijn ook losse kaarten beschikbaar. Om een losse kaart te bemachtigen heb je wel een club- of seizoenkaart nodig. Met deze club- of seizoenkaart kun je maximaal twee extra kaarten bestellen. Zonder club- of seizoenkaart is het niet mogelijk om kaarten te kopen. Het is niet mogelijk om met een voucher van Buurtkadoos kaarten te bestellen voor deze wedstrijd.

Praktische informatie
De poorten van ons mooie stadion zijn op 29 oktober 2021 vanaf 18.00 uur geopend voor publiek. Vergeet je ID-kaart niet en houd rekening met een langere wachttijd aan de poort in verband met de coronacheck en de kaartcontrole. Toegang is in verband met de doorstroom mogelijk via alle poorten. Eten en drinken is tot 23.30 uur te verkrijgen (laatste ronde!) en om 23.45 uur sluiten wij onze poorten. De supporterskantine is weer als vanouds geopend voor iedereen. Tijdens de wedstrijd zal er drank op de tribunes worden verkocht, maar je kunt ook zelf wat te drinken bij één van de barren halen. Betalen kan met de blauwe munten, maar er kan ook per pin betaald worden. Gouden munten zijn ook nog af te halen bij de muntenkassa's en uiteraard ook in te wisselen voor een drankje of wat te eten.

Net zoals alle andere stadions in Nederland, is De Vijverberg rookvrij. Roken op de tribunes is dus niet toegestaan.

Uit-supporters
Bij deze wedstrijd zijn de supporters van ADO Den Haag ook van harte welkom. Zij kunnen tot de 80e minuut terecht bij de bar in het uitvak.

bestel-nu-je-kaart-ADOThuis
Deel deze pagina

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
29
okt.
20:00
uur
ADO Den Haag
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner