Veelgestelde vragen

Tot hoeveel wedstrijden heb ik toegang met een seizoenkaart?
Je hebt met je seizoenkaart toegang tot alle thuiswedstrijden die toegankelijk zijn voor supporters in het seizoen 2020-2021 (verlengers hebben het eerste recht, daarna komen - op volgorde van binnenkomst - de nieuwe seizoenkaarthouders). Kaarten voor eventuele beker- en/of play-offwedstrijden vallen niet automatisch onder de seizoenkaart.

Wat als er in het seizoen 2020-2021 wedstrijd(en) zonder supporters gespeeld moeten worden?
Wij gaan, in overleg met de lokale autoriteiten en de KNVB, er alles aan doen om zoveel mogelijk supporters toe te laten op De Vijverberg. De komende weken wordt daar verder invulling aan gegeven. In het geval er (deels) zonder supporters gespeeld moet worden, wordt op een later moment gekeken naar tegemoetkoming voor 2020-2021. Nieuwe seizoenkaarthouders zien, met de aanschaf van een seizoenkaart, af van mogelijke tegemoetkoming.

Kan ik een tegemoetkoming verwachten voor de gemiste wedstrijden in het seizoen 2019-2020?
Helaas hebben de thuiswedstrijden tegen Helmond Sport, NEC Nijmegen, NAC Breda, TOP Oss en FC Den Bosch vanwege het coronavirus geen doorgang gevonden. Alle (halve) seizoenkaarthouders en losse kaartkopers zijn inmiddels geïnformeerd over de opties voor tegemoetkoming. Geen bericht gehad? Mail even naar info@degraafschap.nl of kom langs bij de receptie (tegemoetkoming aanvragen was mogelijk t/m 30 juni 2020).

Tot (wanneer) kan ik mijn stoel terugkopen?
De verlengperiode startte op 19 mei 2020 om 19:54 uur. Verlengen van je eigen stoel was mogelijk t/m 30 juni 2020.

Wat moet ik doen als ik van stoel wil verplaatsen in het stadion?
Dit kan, maar we adviseren je wel om eerst je ‘oude’ plek terug te kopen. Stuur vervolgens een mail naar info@degraafschap.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn om een andere stoel te bemachtigen. Dit zullen wij na 30 juni 2020 in kaart brengen.

Wat zijn de prijzen van een seizoenkaart?
De prijs van je seizoenkaart blijft gelijk en verandert niet ten opzichte van seizoen 2019-2020. Ben je op de peildatum (1 juli 2020) 18 jaar of ouder? Dan ga je het normale tarief betalen. Als je per 1 juli 2020 te oud bent om ‘Superboertje’ te zijn, dan ga je het jeugdtarief betalen.

Ik betaal liever niet in één keer. Kan dat?
Dat is mogelijk, we denken graag met je mee over bijvoorbeeld een gespreide betaling. We willen dat iedereen aan onze club verbonden blijft. Via info@degraafschap.nl of een bezoek aan de receptie kun je een afspraak maken om in een persoonlijk gesprek met ons te kijken naar de mogelijkheden.

Kan ik tijdens het verlengen van mijn seizoenkaart een donatie doen?
Dat is zeker mogelijk! Je seizoenkaart verlengen én ons nog meer steunen? Dat kan door hier een donatie achter te laten. Je kunt zelf het bedrag bepalen of kiezen voor een donatie van €19,54.

Ik heb nog geen seizoenkaart, kan ik er één kopen?
We bieden t/m 30 juni 2020 onze huidige seizoenkaarthouders de mogelijkheid om hun seizoenkaart te verlengen. Vanaf maandag 6 juli 2020, om 10:00 uur, start de seizoenkaartverkoop (online en aan de receptie) voor nieuwe seizoenkaarthouders.

Wanneer ontvang ik mijn seizoenkaart?
Dit zal enkele weken voor aanvang van het nieuwe seizoen zijn.

Hoe en wanneer ontvang ik het shirt?
Als je ervoor gekozen hebt om het shirt van het nieuwe seizoen te bestellen, dan ontvang je deze uiterlijk aan het begin van het komende seizoen. Over de maat en de levering ontvang je later een persoonlijk bericht.

Heb je naar aanleiding hiervan toch nog een vraag, dan kun je ons op de volgende manieren bereiken:

  • Stuur een mailtje naar info@degraafschap.nl;
  • Bel op werkdagen (tussen 10:00 en 16:00 uur) naar 0314 – 368450;
  • Maak gebruik van onze WhatsApp-service (alleen voor vragen over verlenging seizoenkaarten en Arrivakaarten!). We zijn, op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur, bereikbaar op 0314 – 368459;
  • Vul het contactformulier in via deze link;
  • De receptie van Stadion De Vijverberg is op werkdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur, alleen voor (vragen over) verlenging seizoenkaarten en Arrivakaarten. Let op: conform de richtlijnen van het RIVM kun je niet binnen wachten, maar kunnen we per verkooppunt slechts één persoon tegelijkertijd naar binnen laten.

banner-informatie-kaartverkoop-site-mei.jpg