Parkeer- en reisinformatie

Het is algemeen bekend dat parkeren rond stadion De Vijverberg niet altijd even makkelijk is op wedstrijddagen. Zeker in de Eredivisie neemt de verkeersdruk alleen maar toe. De Graafschap is dan ook genoodzaakt om de regels voor het parkeren bij het stadion meer dan ooit toe te passen. Helaas kun je niet bij het stadion parkeren zonder geldige parkeerkaart, maar we hebben een alternatief. De Graafschap en Arriva laten pendelbussen rijden vanaf station Doetinchem.

Wij adviseren supporters die niet in het bezit zijn van een parkeerkaart en niet willen lopen om van deze pendelbussen gebruik te maken. De bussen vertrekken vanaf het busstation in Doetinchem en doen daarna de halte bij het UWV aan ter hoogte van de Terborgseweg 140 aan. Tot slot rijden ze naar stadion De Vijverberg.

Na afloop van de wedstrijd rijden de bussen op vaste tijden weer terug vanaf de plek waar je bent uitgestapt tot de plek waar je op de heenweg bent ingestapt.

Arrivakaart

De kosten voor een dagretour bedragen €2,30 (alleen te koop in de bus met pinpas) en voor een heel seizoen kun je bij de receptie van stadion De Vijverberg een Arrivakaart kopen voor maar €18,=. Op vertoon van deze kaart kun je tijdens het seizoen 2020 - 2021 gratis gebruik maken van de bussen en treinen van Arriva in de regio Achterhoek. Hieronder in het kort nog eens de gebruiksvoorwaarden.

  • Je kunt de Arrivakaart uitsluitend gebruiken op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt;
  • Je kunt jouw heenreis niet eerder dan twee uur voor de aftrap aanvangen;
  • Je kunt jouw terugreis uiterlijk twee uur na het eindsignaal aanvangen;
  • In de trein kun je uitsluitend gebruik maken van de 2e klasse;
  • Deze Arrivakaart is niet geldig op de volgende bustrajecten: Enschede – Haaksbergen / Arnhem – Doesburg / Dieren – Doesburg;
  • Je kunt deze Arrivakaart niet gebruiken in buurtbus, belbus of regiotaxi;
  • Je kunt met deze kaart gratis gebruik maken van de pendelbus tussen station Doetinchem en stadion De Vijverberg;
  • Maximaal één reiziger per Arrivakaart.

Kom je uit Arnhem? Houd er dan rekening mee dat je met de Arrivakaart niet langs de poortjes op Arnhem Centraal kunt. Wij adviseren je daarom te reizen vanaf station Arnhem Velperpoort.

Wij hopen je zo van dienst te zijn geweest en wensen je een prettige en veilige reis naar De Vijverberg.

Dienstregeling

Dienstregeling pendeldienst De Graafschap

banner-informatie-kaartverkoop-site-augustus.jpg