U heeft momenteel geen verbinding.

De Graafschap - De Treffers

Op dinsdag 7 februari om 20.00 uur spelen wij een thuisduel in de achtste finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi. Seizoenkaarthouders krijgen vanaf woensdag 18 januari tot en met 26 januari ruim een week de tijd om hun eigen plaats terug te kopen voor zes euro. Vanaf vrijdag 27 januari om 10.00 uur gaan de overige plaatsen in de verkoop voor tien euro per plaats. Hiervoor geldt een clubkaartverplichting en kunnen er per club of seizoenkaart zes kaarten gekocht worden.

De pendelbussen van Arriva rijden deze avond ook zoals ze bij elke thuiswedstrijd in de competitie doen tussen Station Doetinchem en Stadion De Vijverberg.

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf 18 januari tot en met 26 januari voor zes euro hun eigen plaats terugkopen. Daarnaast krijgen ze bij de entree op dinsdag 7 februari twee consumptiemunten cadeau. Hiervoor dien je je fysieke seizoenkaart te laten zien bij de ingang, neem deze daarom mee deze dinsdag!

Overige plaatsen

Vanaf vrijdag 27 januari om 10.00 uur tot en met dinsdag 7 februari om 20.00 uur gaan de overgebleven plekken gekocht worden. Hiervoor geldt een clubkaartverplichting, waarmee dan zes kaarten per club- of seizoenkaart gekocht kunnen worden.

Praktische informatie
De poorten naar de tribunes zijn vanaf 18.30 uur geopend voor publiek, het Spinnekopplein zal al om 18.00 uur opengaan. Toegang is in verband met de doorstroom mogelijk via alle poorten. Betalen kan met de blauwe munten, deze munten kunnen per pin en contant afgerekend worden.

Let op: alleen inschuifbare paraplu's ZONDER punt mogen meegenomen worden in het stadion.

Net zoals alle andere stadions in Nederland, is De Vijverberg rookvrij. Roken op de tribunes is dus niet toegestaan.

Uit-supporters
Bij deze wedstrijd zijn de supporters van De Treffers ook van harte welkom.

Kaartverkoop
Klik op de onderstaande link om je kaarten te kopen!


Deel deze pagina

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner