VriendenLoterij

De Graafschap is partner van de VriendenLoterij. Bij deelname maak je kans op mooie prijzen en je steunt daarmee tegelijkertijd De Graafschap Pincvision Voetbalacademie zodat we talenten kunnen blijven opleiden!

De voetbalacademie is één van de belangrijkste takken binnen de club. Een goede jeugd zorgt er immers voor dat er talenten doorstromen naar de hoofdselectie. Onze visie luidt dan ook: 'De Graafschap Pincvision Voetbalacademie is de aanvoerlijn van Achterhoeks voetbaltalent naar het eerste team van De Graafschap, dat hiermee een herkenbaar regionaal gezicht heeft en structureel op het hoogste niveau van Nederland speelt. Daarbij heeft elke speler die onze Voetbalacademie verlaat zich als sporter en als mens sterk ontwikkeld.' Via de VriendenLoterij kan je De Graafschap hierbij helpen. De helft van de opbrengst van ieder lot gaat namelijk direct naar de voetbalacademie van De Graafschap. Hoe meer fans meespelen, hoe beter onze club talenten kan opleiden voor het eerste elftal. Vertel het dus door aan familie, vrienden, collega's en teamgenoten. Aanmelden kan simpel en snel via deze link.

Speel je al mee met de VriendenLoterij maar nog niet voor De Graafschap? Omzetten is eenvoudig! Een belletje naar de Klantenservice is voldoende. Bel 0900 - 300 1400 en geef aan dat je voor De Graafschap mee wil spelen.

logo-vriendenloterij.png

Volgende
wedstrijd

vr
31 jan
20:00
uur
  • FC Eindhoven
    FC Eindhoven
  • De Graafschap
    De Graafschap
  • Jan Louwers Stadion
  • (S)CC-verplichting
  • D'RAN