Uitslagen: O21, O18, O13-2 en O12 starten voorjaarscompetitie met overwinning

Dit weekend stonden de eerste wedstrijden in de voorjaarscompetitie op het programma. De O21, O18, O13-2 en O12 trapten af met een overwinning.

Vier overwinningen

Drie teams wisten de voorjaarscompetitie te starten met een overwinning. De O21 versloeg thuis de koploper van de najaarscompetitie, PEC Zwolle, met 2-0. Hardeman opende vlak voor rust de score, Bisselink verdubbelde in de tweede helft de voorsprong.

De O18 boekte een overtuigende overwinning bij SC Heerenveen en kende daarmee een uitstekende start in Divisie 2. Voor rust was er sprake van een gelijk opgaande wedstrijd, maar kon de ploeg van trainer Vreman wel met een voorsprong gaan rusten. Na de 0-2 voor de Superboeren kon uiteindelijk worden uitgelopen naar een comfortabele 0-4 overwinning.

O13-2 had een bliksemstart tegen ADO Den Haag. Nog geen minuut was er gespeeld, of de 1-0 stond op het scorebord. Het overwicht in het veldspel kon uiteindelijk worden uitgedrukt in een ruime 6-1 zege. Eén team jonger, de O12, won met 11-13 in Heerenveen.