Uitslagen: O17 bereikt de halve finale van de beker

Er stond nog genoeg op het spel dit weekend. Zo wist de O15-1 zichzelf zaterdag veilig te spelen in Divisie 2 en verlengt de O17 het seizoen door zich te plaatsen voor de halve finale van de beker.

O17 wint de kwartfinale van de beker

Het team van trainer Mathijs de Waard had het zaterdag niet eenvoudig tegen Zeeburgia. Bij rust werd er tegen een 2-0 achterstand aangekeken. De tweede helft lieten de Superboeren zich van hun betere kant zien, en draaiden de score om naar een 3-2 overwinning. De O17 bereikt daarmee de halve finale van de beker, waar het FC Utrecht zal treffen.

De Waard: "Het was een matige eerste helft waarin we het vooral onszelf erg moeilijk maakten. In de tweede helft tonen de jongens wederom de veerkracht om een achterstand om te buigen naar een overwinning."

O15 boekt belangrijke overwinning

De O15 wist vandaag te winnen van Spartaan'20. In een directe strijd voor handhaving trokken De Superboeren aan het langste eind. Thuis op Sportpark de Bezelhorst werden de Rotterdammers met 3-1 verslagen.

Door de overwinning eindigt de O15 zelfs nog op een keurige vierde plek op de ranglijst. Dat stemt trainer Brian Hogeweide tot tevredenheid: "In het slot van de competitie weten we de vierde plek af te dwingen. Ik kijk terug op een goede tweede seizoenshelft, waarin we verzorgd voetbal hebben gespeeld.
We begonnen deze wedstrijd het eerste kwartier heel sterk en kwamen snel op een 1-0 voorsprong. Na een kwartier kantelde het spelbeeld en werd het een fysieke strijd. Ik ben trots op de jongens hoe zij de overwinning over de streep hebben getrokken."